18#

6.5K 381 126
                                    

HAKAN

Dün yaşadığım olaydan sonra hem öfkeli,hem kızgın,hemde aptaldım.Bu duyguları yaşamamın sebebi o kızın Ayça'ya oynadığı oyundu.Benim orada ne işim vardı?Sorusuna gelecek olursak,kızlar kendi aralarında konuşurken haber sitesini kuran kişiyi Asel'in bildiğini söyleyince bende gitmeye karar vermiştim.Ama bu durum bana oldukça garip gelmişti.Sonuçta birbirine düşman olan bizdik neden yardım ettiğini anlamamıştım.Tabiki bir erkek olarak oraya odaklanmak yerine haber sitesini kuran kişiyi türlü türlü işkenceler edeceğimi düşündüm.Onun yüzünden telefonum kafayı yedi.Yeni bir telefon daha alarak cebimdeki paranın azalmasını sağladı.Onun ağzını burnunu yamultarak bir nebze rahatlarım sandım.

Ayça kızlara Asel'in daha saat belirtmediğini söyledi.Oturduğum yerden kalkarak "Bende sizinle geliyorum"dedim bakışları bana dönerken Ayça soru soran gözlerle "Sebep?"dedi

"Haber sitesini kuran kişiyi bulduğum yerde sikicem de ondan "dedim Ayça yüzünü buruşturup "Çok açık sözlüsün,yalnız bulduğumuz zaman senden önce biz hesap soracağız."dedi kafamı tamam anlamında salladım.

"Saati attıklarında sana mesaj olarak atarım"dedi

Yanlarından uzaklaştım.Eve gidip hazırlandım.Ayça mesaj olarak atmıştı.Saat beş demişti ve ben 5:20 geçe ancak evden çıkabilmiştim.Adımlarımı hızlandırıp söylenilen adrese gittim.Cebimdeki telefonu çıkartıp tam karşında durduğum apartmana baktım.Mesajda burası yazıyordu.Telefonu tekrar cebime koyup binadan içeri girip merdivenleri ikişer ikişer çıktım.Söylenilen katın kapısı yarım açıktı.Hangi akla hizmet açık bırakırlar diye düşündüm.Aralık kapıyı biraz itip içeri girdim.

Etrafın karanlık olması kaşlarımın çatılmasına sebep oldu.Salondaki kulakları sağır edecek çığlıklar artıyordu.Yüzüne çarşaf geçirmiş Ayça ve diğer kızların üstüne 'Vuuuuu'diyerek garip sesler çıkaran birine garip bakışlarımı yolladım.Tam burda ne oluyor diyecektim.Biri buna engel oldu.Karanlık olduğu için göremiyordum.Üstelik bu kişi arkamda olduğu için görmem pekte mümkün değil.

Arkamdaki kişi sırtıma atlayarak yere kapaklanmamı sağladı.Yere sert bir şekilde çakılmamla inledim.Bu çığlıklardan dolayı benin sesimi duymuyorlardı.Sırtımda olan kişiden kurtulmaya çalıştıkça....

Dün yaşadıklarım gözümün önünden film şeridi gibi geçerken aptallığıma bir kez daha küfür savurdum.O bunak Teyze yüzünden kulağım dünkü kadar ağrımasada hala acısını hissediyordum.Okula geç kaldığımı varsayarak oturduğum koltuktan kalkıp hazırlandım.Aynaya baktığımda o yaşlı karının ısırdığı yer kıpkırmızı olmuştu üstelik nasıl bir ısırmaysa biraz da kan toplamıştı.Karı değil köpek yeminlen

Adımlarımı boş sokaktan hızlandırıp okul bahçesini girdim.İki üç kişi dışında doğru dürüst kimse yoktu bahçede,adımlarımı 12F sınıfına yöneltip girdim.Hoca olmadığından sınıfta herkes kendi halinde takılıyordu.Bars sürekli yaptığı şeyi yapıp telefonla uğraşıyordu.Emir desen sınıftaki kızlara mal mal bakıyordu.Sarp her zamanki ciddi ifadesiyle Ceyhu'nun anlattığı şeylere açık açık göz deviriyordu.

"Selam"diyerek Emir'in yanına oturdum.

Kutay "Kulağına ne oldu?Lan"dedi

Bars ve diğer üyelerinde bakışları beni buldu.Kutaya içten içe söverken benden açıklama bekleyen gözlerle baktılar. "Hiç " diyerek geçiştirdim.

Kutay "Nasıl hiç?Kan toplamış"dedi

Bars "Ne oldu?Anlatsana oğlum"

Olan biteni baştan sona anlattım.Ceyhun gülmesini zorlukla durdurup "Şansımı birazda yaşlılarda mı deneyeyim dedin?"dedi

Düşman sınıflar [1]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon