Τι σκατα θα κάνω; {41}

2.6K 210 16
                                    

Εδώ και ώρα κάθομαι απλά στην αγκαλιά του χωρίς να λέμε τίποτα,αλλά δεν είναι άβολο ίσα-ίσα είναι αυτή η όμορφη ησυχία που τα λέει όλα.

« Έλα,καλύτερα να πάμε σπίτι.» μου λέει και σηκωνόμαστε σιγά-σιγά.

« Θα με αφήσεις στην συμμορία;» τον ρωτάω, πρέπει να πάρω την μηχανή μου

« Έλεγα να πάμε κατευθείαν σπίτι μου.» μου λέει, « Θα το κανονίσω εγώ με την μηχανή σου, μην ανησυχείς.» λέει πριν προλάβω να ρωτήσω  τι θα γίνει με την μηχανή μου

«Εντάξει.» του λέω και μου πιάνει το χέρι καθώς κατευθυνόμαστε προς την μηχανή του. Ανεβαίνουμε πάνω και ξεκινάει για το σπίτι του.

Μόλις φτάνουμε στο σπίτι του με οδηγεί στο δωμάτιο του. Κατευθύνεται στην ντουλάπα του και παίρνει μια μπλούζα του. « Φόρεσε τη.» μου λέει δίνοντας το μου και τον ευχαριστώ

Βγάζω την μπλούζα μου για να βάλω την δίκη του και κολλάει τα μάτια του πάνω μου κάνοντας με να νιώσω άβολα.

« Μη με κοιτάς.» παραπονιέμαι και εκείνος γελάει χωρίς να σταματήσει να με κοιτάει. Γυρνάω πλάτη γιατί με πιάνουν τα γέλια βλέποντας τον να με κοιτάει.

Βάζω την μπλούζα του και βγάζω το παντελόνι μου,αφού τελειώνω γυρνάω προς τον Αχιλλέα και κατευθύνομαι στο κρεβάτι του για να ξαπλώσω ενώ εκείνος κάθεται στην άκρη του κρεβατιού.

«Δεν θα έρθεις να κοιμηθούμε;» αναρωτιέμαι

« Δώσε μου μισό λεπτό,πάω να κάνω ένα ντουζ.» λέει και φεύγει από το δωμάτιο

Πιάνω το κινητό μου για να χαζέψω τίποτα και βλέπω μηνύματα από τον Αδάμ που ρωτάει που είμαι. Αφήνω το κινητό στην άκρη και βολεύομαι στο κρεβάτι μέχρι που έρχεται και ο Αχιλλέας φορώντας μια γκρι βερμούδα. Ξαπλώνει δίπλα μου και βάζω το κεφάλι μου στο γυμνό στήθος του. Έχει αρκετά τατουάζ αλλά όχι παρά πολλά,θα ήθελα κάποια στιγμή να μάθω τι συμβολίζουν κι αν συμβολίζουν κάτι,αλλά αρκετά μου μοιράστηκε για σήμερα δεν θέλω να νιώθει πως του ασκώ κάποια πίεση.

« Όλα καλά,μωρό μου;» με ρωτάει και όταν ακούγεται τόσο ωραίο το να με φωνάζει "μωρό του"

«Ναι.» του λέω χαμογελώντας. Όντως όλα είναι καλά, όσο είμαι μαζί του νιώθω καλά και είχα καιρό να νιώσω καλά. Με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερη, πιο ευάλωτη αλλά με την καλή έννοια.

« Δεν σκοπεύεις να με αφήσεις,σωστά;» ξεκινάμε ξανά αυτή την συζήτηση.. Ποτέ δεν θα φανταζόμουν πως ο Αχιλλέας έχει τόσες ανασφάλειες,δεν τον κρίνω βέβαια πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, δεν είχε κάποιον εκεί για εκείνον εκτός από την μαμά του που έφυγε με πολύ άσχημο τρόπο..

« Γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να το πιστέψεις; Δεν σκοπεύω να φύγω, δεν μπορώ να φανταστώ να μου κανείς κάτι που θα με έκανε να θέλω να φύγω μακρυά σου.» λέω και το εννοώ. Ξέρω πως ο Αχιλλέας μπορεί να γίνει κακός,πραγματικά κακός,αλλά δεν μπορώ να φανταστώ να μου κάνει κάτι τόσο άσχημο που θα θέλω να τον αφήσω,μου φαίνεται αδύνατον.

« Απλά μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό..» λέει, « Τα σκατωνω πάντα και είμαι μαλακας,το ξέρω και ξέρω πως είμαι πολύ καλός για εσένα.. απλώς περιμένω ποτε θα το συνειδητοποιήσεις εσυ.» λέει με ανησυχία και φόβο στην φωνή του

Ανασηκώνω και κάθομαι ο κλάδων για να τον κοιτάω πιο εύκολα.

« Σ'αγαπαω, Αχιλλέα. Πραγματικά και αυτό δεν το έχω πει σε κανέναν εκτός από εσένα. Ξέρω πως μπορείς να γίνεις μεγάλος μαλακας αλλά δεν το κανεις,όχι με εμένα. Δεν ξέρω γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να το πιστέψεις αλλά δεν σκοπεύω να σε αφήσω.» του λέω κοιτάζοντας τον στα απλά κάστανα μάτια που μου έχουν κλέψει την καρδιά.

Axilleas Pov

Την έχω πατήσει άσχημα μαζί της. Όση ώρα μου λέει αυτά απλά απορώ τι κάνω.Τι κάνω γενικά εγώ μαζί της; Της αξίζει κάτι καλύτερο, βασικά της αξίζει ότι καλύτερο. Και τι παίρνει; Εμένα. Δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα.. Προσπαθώ να το καθυστερήσω και ελπίζω να μη συμβεί αλλά η αλήθεια θα μαθευτεί..Η αλήθεια πάντα μαθευται και όταν μαθευτεί δεν θα θέλει να είναι μαζί μου.. Δεν την αδικώ, αλλά προσπαθώ γαμωτο. Προσπαθώ για εκείνη.
Την θέλω αυτή την κοπέλα. Μ'αρέσει που μου γαμαει το μυαλό, μ'αρεσει που όταν είμαι μαζί της δεν είμαι ο σκάρτος εαυτός μου, προσπαθώ να γίνω καλός για εκείνη,αλλά ξέρω πως σύντομα όλα θα χαλάσουν. Κάποιος θα γαμησει ότι έχω μαζί της. Έκανα ένα λάθος και θα το πληρώσω με το χειρότερο τρόπο. Χάνοντας τη.
Η Αμέλια είναι ότι έχω, το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι εκείνη. Δεν μπορώ να την χάσω..

Την κοιτάω στα όμορφα μάτια της και τρομοκρατούμαι στην ιδέα να την χάσω.. Δεν ήξερα πως μπορώ να νιώσω έτσι για κάποιον και ποτέ μου δεν περίμενα πως θα νιώσω όσα νιώθω τώρα για εκείνη. Δεν περίμενα να με νοιάζει το αν θα την χάσω ή όχι, αλλά να που έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους μου φόβους.

Αν μάθει.. αν μάθει την αλήθεια δεν θα θέλει να με ξανά δει μπροστά της.. Δεν μπορεί να μάθει την αλήθεια,γαμωτο. Την αγαπώ,αυτό έχει σημασία,τίποτε άλλο. Βέβαια, ξέρω πως δεν θα πιστεύει το ίδιο..

Τι σκατα θα κάνω;

-anwnymh

Bad at Love [ Book 1 ]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα