Μυστικό {18}

3.2K 191 20
                                    

Δεν απαντάει. Ακουμπάει τα χέρια του στα μάγουλα μου και με κοιτάει στα μάτια για μερικά δευτερόλεπτα πριν με φιλήσει.

Το φιλί είναι σίγουρα γρήγορο και γεμάτο πόθο.  Στην διάρκεια του φιλιού κάθομαι πάνω του χωρίς να σταματήσουμε να φιλιομαστε. Δεν έχω ιδέα τι κάνω,δεν μπορώ να το ελέγξω. Το σώμα μου ανταποκρίνεται τόσο εύκολα σε εκείνον πράγμα που με ανησυχεί.

Ενώ φιλιομαστε μας διακόπτει ο ήχος του κινητού μου. Αρχικά δεν δίνουμε σημασία αλλά συνεχίζει. Γαμω βρήκαν ώρα αλλά ίσως καλύτερα έτσι, ίσως πρέπει να ξυπνήσω από ότι κι αν είναι αυτό μεταξύ εμένα και του Αχιλλέα. Σταματάω λοιπόν να τον φιλάω και πάω να πιάσω το κινητό μου που βρίσκεται στην πεταμενη τσάντα κοντά στην πόρτα. Ο Αχιλλέας όσο εγώ κατευθύνομαι προς το κινητό μου βρίζει χωρίς σταματημό.

Παίρνω το τηλέφωνο στα χέρια μου και πριν δω καν ποιος είναι απαντάω. << Τι στο διάολο θες;>> απαντάω χωρίς καν να ξέρω ποιος είναι

<< Εσύ που στο διάολο είσαι μικρή; Φεύγεις από το σπίτι και δεν μου το λες καν;>> ακούγεται ο νευριασμένος Αδάμ από την άλλη γραμμή. Ωραία.

<< Από ποτε σου λέω που πηγαίνω;>> εκπλήσσομαι με την στάση του

Τι έχει πάθει τον τελευταίο καιρό; Φέρεται περίεργα.

<< Πες μου που είσαι σε παρακαλώ πολύ,Αμέλια. Σε έψαχνα, αλλά δεν είσαι ούτε στο στέκι αλλά ούτε στο μέρος που πας να ηρεμήσεις.>> εξηγεί και ακούγεται πραγματικά ανήσυχος ,αλλά δεν είναι. Δεν μπορεί να είναι,δεν τον ενδιαφέρω απλά παίζει θέατρο. Θέλει να τα έχει όλα υπό τον έλεγχο του.

<< Εμ δεν μπορώ να σου μιλήσω αυτή την στιγμή.>> είπα νιώθοντας το έντονο βλέμμα του Αχιλλέα πάνω μου

<< Αμέλια, με ποιον είσαι; >> βρόντηξε κάνοντας  με να τρομάξω από την έκπληξη

<< Πες μου απλά τι θες.>> λέω βαριεστημένα

Κοιτάω τον Αχιλλέα και τα χείλη του σχηματίζουν την ερώτηση " Ποιος είναι;", τον αγνοώ. Και να ήθελα να του πω δεν γίνεται,δεν μπορεί να μάθει ότι ο Αδάμ είναι ο αδερφός μου.

<< Είσαι με τον Αχιλλέα;>> λέει κάνοντας την καρδια μου να σταματήσει από την τρομάρα

Bad at Love [ Book 1 ]Where stories live. Discover now