Τελείωσε. {21}

3.2K 195 19
                                    

Φτάνω σπίτι και συνειδητοποιώ ότι έχω ξεχάσει τα κλειδιά μου. Παίρνω μια βαθιά ανάσα, σκουπίζω τα δάκρυα μου και χτυπάω το κουδούνι.

Δεν θέλω να δω τον Αδάμ τώρα αλλά δεν έχω και κάποια άλλη επιλογή. Είχε δίκιο,γαμωτο έπρεπε να μείνω μακριά του. Γαμωτο. Είμαι ηλίθια και χαζή και πολύ ηλίθια. Δεν έπρεπε να τον εμπιστευτώ,να του ανοιχτώ.

<< Είσαι καλά;>> ρωτάει ο Αδάμ μόλις ανοίγει την πόρτα και με βλέπει

Στο άκουσμα της ερώτησης του λύγισα και άρχισα να κλαίω. Τον προσπέρασα και πήγα στο δωμάτιο μου. Πριν πάω να ξαπλώσω στο κρεβάτι μου σταματάω μπροστά από τον ολοσωμο καθρέφτη μου και κοιτάω τον εαυτό μου. Πώς είμαι έτσι; Δεν μπορώ ούτε εγώ να με αναγνωρίσω.

Τα μάτια μου είναι κόκκινα και φαίνονται πρισμενα, κάτω από τα μάτια μου σχηματίζονται μαύρες σακούλες. Είμαι ένα χαλι.

Πώς έφτασα σε αυτή την κατάσταση; Ξέρω πολύ καλά.

Είμαι τόσο ηλίθια! Τι περίμενα; Ήξερα από την αρχή πως όλο αυτό ήταν κακή ιδέα αλλά αγνόησα παντελώς την φωνή της λογικής μέσα μου. Δεν το πιστεύω ότι απέκτησα συναισθήματα...ειδικά για κάποιον σαν τον Αχιλλέα.

Γαμωτο! Τα είχα όλα κανονισμένα. Είχα φροντίσει να ελέγχω τα συναισθήματα μου και να μην παρασυρομαι απ'αυτά κι ύστερα ήρθε εκείνος.. Με έκανε να χάσω τον έλεγχο και γιατί; Για να με πηδήξει; Γαμω,υπάρχουν τόσες κοπέλες εκεί έξω γιατί εμένα;

Σταματάω να κοιτάζω τον μη αναγνωρίσιμο εαυτό μου στον καθρέφτη και πέφτω στο κρεβάτι μου.

Χρειάζομαι ύπνο,έναν πραγματικά καλό ύπνο. Ίσως έτσι μπορέσω να τα ξεχάσω όλα. Όλα.

+++

Ξυπνάω μέσα στον ιδρώτα και με βρεγμένο μαξιλάρι. Πόσο αξιολύπητη είμαι; Έκλαιγα στον ύπνο μου.

Ανοίγω το κινητό μου και βλέπω την ώρα. Είναι Δευτέρα δύο το μεσημέρι κι εγώ κοιμήθηκα 8-9 το πρωί της Κυριακής. Όσο κι αν φαίνεται ότι είναι πολύ αυτό δεν μου αρκεί,θέλω να κοιμηθώ κι άλλο ωστόσο χρειάζομαι ένα ζεστό μπάνιο.

Σηκώνομαι από το κρεβάτι και κατευθύνομαι στο μπάνιο μου. Γδυνομαι και μπαίνω στην ντουζιερα ανοίγοντας το νερό και αφήνοντας το να πέσει πάνω στο κουρασμένο σώμα μου. Το ζεστό νερό χαλαρώνει κάθε σφιγμένο σημείο του σώματος μου ανακουφίζοντας με.

Bad at Love [ Book 1 ]Where stories live. Discover now