Συνέχεια{19}

3.4K 204 23
                                    

Με κοίταξε χωρίς να ξέρει τι να πει. << Δεν ξέρω, Αμέλια. Αλήθεια δεν ξέρω. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. >> λέει τελικά αλλά η απάντηση του δεν με καλύπτει

<< Μάλιστα,άρα είμαι κάτι σαν πείραμα για εσένα; Πειραματίζεσαι μαζί μου;>> αναρωτήθηκα

Έχει έναν εκπληκτικό τρόπο να με εκνευρίζει αυτός ο άνθρωπος.

<< Όχι,Αμέλια.• Δεν καταλαβαίνεις. >> λέει  μπλέκοντας τα χέρια του στα μαλλιά του

Α με βγάζει και χαζή τώρα!

<< Ναι,δίκιο έχεις. Δεν καταλαβαίνω.>> συμφώνησα μαζί του φωνάζοντας. Πήγα να απομακρύνθω από κοντά του αλλά με έπιασε από τον καρπό του δεξιού χεριού μου και με έφερε κοντά του

Τράβηξα το χέρι μου ελευθερώνοντας το από το άγγιγμα του.

Πήρε το πρόσωπο μου στα χέρια του.

<< Άκου,δεν ξέρω τι ακριβώς είναι όλα αυτά μεταξύ μας, αλλά ξέρω πως σε σκέφτομαι συνέχεια. Δεν θέλω να είμαι λεπτό μακρυά σου.>> είπε κάνοντας με να θέλω να τον φιλήσω, να τον αγκαλιάσω αλλά που ξέρω ότι λέει αλήθεια; Όμως τον πιστεύω,δεν ξέρω γιατί απλά το κάνω.

Τα πρόσωπα μου έχουν έρθει πιο κοντά από ότι πριν και ενώνει τα χείλη μας.

Τα χείλη μας τριβονται, αποτραβιεται και αφήνει ένα φιλί στο λαιμό μου. Στην συνέχεια ξαναφέρνει αργά τα χείλη του στα δικά μου. Φιλάει τα χείλη μου και στην συνέχεια το σαγόνι μου πριν φέρνει ευχαρίστηση σε όλο μου το κορμί. Τα χείλη μου ίσα που ακουμπάνε τα δικά μου και τρέχει τη γλώσσα του στο κάτω χείλος μου πριν κλείσει τα χείλη του πάνω στα δικά μου και τα απομακρύνει ξανά. Το φιλί είναι απαλό και αργό καθώς τυλίγει την γλώσσα του γύρω από την δική μου.

Το ένα χέρι του ακουμπάει τον γοφο μου σφίγγοντας το ύφασμα της μπλουζας μου, το άλλο του χέρι χαϊδεύει το μάγουλο μου ενώ με φιλάει. Τα δικά μου χέρια είναι δεμένα στην πλάτη του κρατώντας τον κοντά μου. Δεν θέλω να τελειώσει.

Κάθε μέρος του κορμιού μου θέλει να δαγκώσω το χείλος του,να του βγάλω το μπλουζάκι αλλά ο τρόπος που με φιλάει είναι η καλύτερη αίσθηση στον κόσμο και δεν θέλω να φύγει.

Χωρίς να σταματήσει να με φιλάει με οδηγεί προς μια κρεβατοκάμαρά,με αφήνει απαλά στο κρεβάτι.

<< Θες..εμ να.. να το κάνουμε;>> λέει βγάζοντας έξω ένα προφυλακτικό

<< Ναι.>> λέω χωρίς καν να το σκεφτώ

Bad at Love [ Book 1 ]Where stories live. Discover now