From Stefan,with love

259 14 6
                                    

Το κλάμπ ήταν τεράστιο και η μουσική έπαιζε δυνατά. Εγώ χόρευα με τον κολλητό μου τον  Στέφαν και οι δύο φίλες μου χόρευαν από πίσω.
Είχαμε πιει πάρα και για αυτό προσφέρθηκε να με πάει στο σπίτι μου. Πάντα ήταν ο καλύτερος μου φίλος. Κρατώντας με από την μέση με πήγε στο αυτοκίνητο και αφού μπήκε στην θέση του οδηγού ξεκίνησε να με πηγαίνει στο σπίτι.
Οι γονείς μου έλειπαν οπότε δεν θα αναγκάζονταν να με δουν έτσι λιώμα όπως ήμουν. Γιόρταζα τον χωρισμό μου μου με τον Σεμπάστιαν. Ναι! Αποδείχτηκε ότι δεν του αρέσει το γυναικείο φύλο. Δεν έχω πρόβλημα αλλά θα προτιμούσα να μου το είχε πει από το να τον πιάσω με άλλο άντρα στην φοιτητική εστία όπου μένει.
Φτάνουμε και με βοηθάει να μπω στο σπίτι. Δεν ήξερα τι έκανα ή τι θα έπρεπε να κάνω αλλά εκείνη την στιγμή τον φίλησα στα χείλη και όταν είδα την ανταπόκριση συνέχισα να κάνω αυτό που έκανα.
Ξεκλείδωσα την πόρτα του σπιτιού μου και μπήκαμε μέσα. Τον κράτησα από το χέρι και τον πήγα μέχρι το δωμάτιο μου. Μπήκαμε μέσα και αρχίσαμε να βγάζουμε ένα ένα τα ρούχα μας.
- έχω ένα προφυλακτικό στο πρώτο συρτάρι τον ενημερώνω. Εκείνος τεντώνεται το ανοίγει και πιάνει το προφυλακτικό.
Του κατεβάζω το μποξερακι και παίρνω την σκληρή στύση του στο στόμα μου.
- Ναι Κέισι!,μου λέει καθώς κάνω υπερβολικά γρήγορες κινήσεις ώσπου χύνει στο στόμα μου . Τα καταπίνω και έπειτα αφού με φιλάει με σπρώχνει πίσω στο κρεβάτι και σκύβει στην περιοχή μου. Αρχίζει να βάζει γλώσσα και δάχτυλα και να τα βάζει και να τα βγάζει γρήγορα.
- Ναι, Στέφαν! Και άλλο.,του λέω. Κάνει επιταχυνομενες κινήσεις μέχρι που τελειώνω και εγώ.
Σηκώνομαι και του ανοίγω το προφυλακτικό. Εκείνος το φοράει.
- είναι τρέλα αυτό που κάνουμε!,μου λέει.
- Σε θέλω Στέφαν! Σε χρειάζομαι απόψε.,του λέω την αλήθεια.

Τότε εκείνος βυθίζεται μέσα μου και αρχίζει να κουνιέται

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Τότε εκείνος βυθίζεται μέσα μου και αρχίζει να κουνιέται. Γυρίζουμε με αυτόν από κάτω και με εμένα από επάνω. Αρχίζω να ανεβοκατεβαίνω και να χαϊδεύω τις ρώγες μου. Σκύβω και τον φιλάω ανά τακτικά χρονικά διαστήματα.
- Αχ!,τα βογκητα μας ακούγονται σε όλο το σπίτι.
- Ναι Κέισι!,μου φωνάζει.
- Στέφαν , τελειώνω.,του δηλώνω καθώς επιταχύνω το ανεβοκατέβασμα. Τελειώνω πρώτη και έπειτα τελειώνει και εκείνος. Ξαπλώνει για λίγο μαζί μου αλλά επειδή θα ερχόταν από στιγμή σε στιγμή οι γονείς μου του πρότεινα να φύγει και το έκανε με τα χίλια ζόρια. Η αλήθεια είναι ότι απόλαυσα περισσότερο το σεξ μου με τον Στέφαν παρά με τον Σεμπάστιαν.

LOVE , CHRISTMAS AND OTHER MAGICAL THINGS (ONE SHOTS)Where stories live. Discover now