ΑΌΡΑΤΟΣ ΈΡΩΤΑΣ

347 12 2
                                    

Είμαι η Άρια και είμαι δεκαεννέα χρονών. Η ζωή μου άλλαξε ριζικά πέρισυ τα Χριστούγεννα. Σας έχει τύχει να γνωρίσετε και να νιώσετε έναν αόρατο έρωτα. Δεν πίστευα στην μαγεία των Χριστουγέννων ώσπου την έζησα και μάλιστα σε δυνατό βαθμό.

Ήμουν δεκαοχτώ και πήγαινα στην τελευταία τάξη του σχολείου. Είχα έναν και μόνο στόχο να γίνω οικονομολόγος. Διάβαζα πάρα πολύ ώσπου ήρθαν τα Χριστούγεννα και ήθελα να κάνω διακοπές. Είπα ότι δεν θα διάβαζα άλλο και ότι θα αφιέρωνα την ζωή μου στο να χαλαρώσω λίγο μέχρι να μπει η νέα χρονιά. Εδώ στην απομονωμένη πόλη όπου εμένα υπήρχε και ακόμα υπάρχει ένας δρόμος που κανείς δεν διασχίζει κυρίως αυτή την περίοδο του χρόνου γιατί είναι επικίνδυνος.
Κάποια στιγμή αποφάσισα ότι θα πήγαινα εκεί. Ξέρετε πως γίνονται αυτά. Τα σχολεία έκλεισαν και το χιόνι τα είχε καλύψει όλα. Δεν υπάρχει κόσμος αυτή την μέρα λόγο της κακοκαιρίας.
Εγώ ντύθηκα καλά και πήδηξα έξω από το παράθυρο.
Ο αέρας φυσούσε τα καστανά μου μαλλιά και για να το σταματήσω φόρεσα ότι απεχθανομουν: ένα σκουφάκι. Είναι Χριστούγεννα και πολλοί πιστεύουν στην μαγεία. Θα επιχειρούσα να κάνω το αδύνατο δυνατό.
Μόλις φτάνω στο σημείο εκείνο ,όπου έχουν φράξει και γράφει η ταμπέλα μόνο με αλυσίδα στα οχήματα, πηδάω από επάνω και μπαίνω στον απαγορευμένο χώρο.
Ο δρόμος όντος γλιστράει και φαίνεται επικίνδυνος. Επίσης σε ένα σημείο δεν υπάρχουν καθόλου κάγκελα. Το χιόνι πέφτει πάνω μου αλλά δεν το αισθάνομαι γιατί έχω ντυθεί καλά.
Ξαφνικά είδα ένα αυτοκίνητο να έρχεται προς τα πάνω μου.
Βάζω τα χέρια στο πρόσωπο . Όταν ανοίγω τα μάτια μου το αυτοκίνητο έχει σταματήσει σε απόσταση αναπνοής από εμένα.
- Είσαι τρελή?,με ρωτάει.
- Μάλλον εσύ είσαι τρελός γιατί εδώ απαγορεύεται να κυκλοφορεί αυτοκίνητο χωρίς αλυσίδα. Θα μπορούσα εύκολα να σε καταγγειλω.,του λέω.
Εκείνος ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου του και βγαίνει έξω.
Μένω με το στόμα ανοιχτό. Είναι πολύ όμορφος. Είναι ξανθός γαλανοματης και φοράει γυαλιά ηλίου στα μάτια λες και έχει ήλιο.
Ακούω έναν αστυνομικό να λέει ότι θα επιθεωρήσουν την περιοχή.
- Μπες μέσα Γαμωτο!,μου φωνάζει και ανοίγω την πόρτα και μπαίνω στο αυτοκίνητο του. Κανονικά δεν εμπιστεύομαι τους ξένους αλλά αυτός είναι διαφορετικός.
Αρχίζει να οδηγάει στον γλιστερο δρόμο.
- Πρόσεχε!,του φωνάζω.
- Έχε μου εμπιστοσύνη!,μου λέει.

 - Έχε μου εμπιστοσύνη!,μου λέει

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
LOVE , CHRISTMAS AND OTHER MAGICAL THINGS (ONE SHOTS)Where stories live. Discover now