Harry Potter x Lucius Malfoy

260 9 7
                                    

Harry použil obracač času aby sa vrátil do doby keď na Rokfort chodili James, Sirius, Remus, Severus a Lucius.
Objavil som sa uprostred Veľkej siene počas obeda. Skoro nikdo tu nebol čo mu prišlo zvláštne. V tom sa nado mnou objavil tieň.

Pozrel som sa hore a nado mnou stál samotný Lucius Malfoy.

Jeho tvár vyzerala ináč ako som si ju pamätal. Dlhé biele vlasy na zátylku zviazané saténovou stuhou. Modré oči mali v sebe nežnosť. Bledá pleť, ktorá by akoby ani nepoznala slovo slnko. Elegantne oblečený v slizolinskom hábite.

Odrazu mi podal ruku, s úsmevom na perách. Keď sa naše ruky dotkli prebehla mnou iskra, v jeho očiach som uvidel poznanie a pochopil som že on cítil to isté. Prstom sa dotkol môjho zlatého prsteňa. Do očí sa mi nahrnuli slzy. Priložil som dlaň k jeho lícu a nechal som prúd mojej mágie aby vošiel doňho.

,,Lucius musíš s tým prestať kým nie je neskoro." Povedal mu Harry, smútok v jeho očiach by si všimol aj slepý. ,,Už je neskoro, spravil som nemálo chýb a teraz musím prijať trest." Lucius sa naňho smutne usmial, Harrymu sa začali oči plniť slzami. Voldemort bol mŕtvy a celý svet sa radoval, tešili sa na to keď popravia smrtžrútov, hlavne rodina Weaslyovcov. Harry vedel že nič nepresvedčí ministerstvo o Luciusovej nevine, však aj Narcissa ho odvrhla a chcela aby Draco spravil to isté. Niekedy mal Harry pocit že on a Lucius stáli sami proti celému svetu.

Harry odmietol byť pritom ako odvedú Luciusa do Azkabanu.

Lucius sa naňho pozrel. Harry sa kukal do zeme bál sa mladému Luciusovi pozrieť do očí. Vedel akú majú Malfoyovci prchkú a výbušnú povahu. Bál sa že by ho odmietol, že by oňho mohol úplne prísť.

Lucius pochopil že Harry ho zachránil lebo už dnes večer mal prijať smrťožrutské znamenie. Nevedel čo má teraz robiť, rozhodol sa pôjde za Dumbledorom ten mu určite poradí.

Lucius chytil Harryho za ruku a išiel s ním k riaditeľovi. ,,Spravil som niečo zle ?" Opýtal sa zmätený Harry. Lucius sa naňho prekvapený otočil. Chytil jeho ruky do svojich a pozrel sa Harrymu do očí. ,,Nie. Iste že nie. Len chcem ísť za Dumbledorom aby mi poradil ohľadne Ty-vieš-koho."

Vtom sa na Harryho krku začal ligotať obracač času. ,,Lucius musím isť a nezabudni že ťa milujem a navždy budem." Povedal mu Harry a v tom mu zmizol pred očami ako pára.

____

Harry sa zobudil v posteli na Malfoy Manor.

Vedľa seba pocítil teplo druhého tela. Otočil sa mu tvárou.

Slnko obrysovalo jeho hruď, brucho aj bok. Perina ktorá ho prikrývala len po pás, vyzerala že by mala každou chvíľou spadnúť.

Harry bez rozmýšlania natiahol svoju ruku a prikryl Luciusa až po ramena. Lucius sa ospalo pretočil na chrbát a natiahol svoje ruky za hlavu ako ospalé mačiatko.

Harry sa nad tím len pousmial. Lucius otvoril svoje modré oči a usmial sa na Harryho.

Harry sa rozplakal od šťastia.
TechnaSarlora

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 29, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Yaoi oneshots SkWhere stories live. Discover now