James Potter x Sirius Black

419 12 2
                                    

,,Sirius, ty ničomu nerozumieš !!" Vykríkol naňho James. ,,Naozaj, James ?! Tak mi to potom vysvetli !! Čomu mám rozumieť ?! Tomu že som ťa videl ako sa olizuješ s Evansou ?! " James sa naňho šokovaný pozrel ,,No a čo. Aj keby medzi nami niečo bolo je to len naša vec !!"

Sirius mu šokovaný pohľad opätoval a potom sa len kruto smutne usmial ,,Máš pravdu do toho mi naozaj nič není" zašepkal Sirius smutne. A rýchlym krokom opustil ich spoločnú izbu.

James tam len chvíľu stál až pokiaľ si neuvedomil čo spravil. James si dal hlavu do dlaní a rozplakal sa. Chcel Siriusovi povedať veľa vecí, že Lily nepobozkal on ale ona jeho. Všetci ich považovali za pár, no pravda bola že Lily vedela Jamesovo tajomstvo. Že James je gay a že je zamilovaný do Siriusa. James len plakal a plakal až nakoniec sa tak vyčerpal, že zaspal.

Nakoniec od Remusa zistil ze tú noc Sirius v ich spoločnej izbe nespal. Kde spali Remus, James, Sirius a Peter Petigrew.

Po 3 dňoch trápenia sa James si zobral svoj neviditeľný plášť, ktorý dostal od svojho otca ktorý sa takto dedil v rodine Potterovcov už po generácie. Išiel na astronomickú vežu.

Tam na svoje prekvapenie uvidel Siriusa, zhodil zo seba rýchlo neviditeľný plášť. Objal zo zadu Siriusa a plakal. Sirius sa k nemu otočil a nežne ho obial.

Sirius mu chcel niečo povedať ale James ho predbehol a v sekunde mu vysvetlil ako to všetko bolo medzi ním a Lily. Sirius hneď potom ako počul že James je doňho zamilovaný, pobozkal bez váhania Jamesa. James skamenel od šoku a potom mu začal bozky nežne opätovať. Ich bozky boli plné lásky, nehy a postupne aj vášne.

James sa od Siriusa odtiahol kvôli nedostatku kyslíka. ,,Milujem ťa, Sirius" nežne zašepkal James. ,,Aj ja ťa milujem, James" bezdychu mu opätoval Sirius. Nakoniec sa presunuli do komnaty najvyššej potreby. Kde sa odovzdali milovaniu.
______________________________________
Venujem womiska a dúfam že sa jej to páči.
S láskou vaša VanesWolf 🐺🐾

Yaoi oneshots SkWhere stories live. Discover now