Simon x Rafael part 1

288 7 1
                                    

Venované pre Kirea_Hater

Simonov pohľad:

Videl som ako sa Clary a Jace pobozkali, na sílijskom dvore pred kráľovnou férou.

V srdci ma zabolela stará spomienka, vtedy keď upíri zajali, Rafael ten ich vodca im zabránil aby ma nezabili. Nechápem prečo to urobil. Či si chce získať priazeň tieňolovcov alebo....Nie to nie je možné. Bojoval som s vlastnými myšlienkami.

Nedával som to ani Clary ani Jaceovi za vinu že sa museli pobozkať, Sílijská kráľovná ich k tomu svojmi trikmi donútila. A tým pripomenula Simonovi spomienku, žiarivo sa naňho usmiala Sílijská kráľovná, v jej očiach videl zlomyseľnosť.

Keď ich konečne Sílijská kráľovná prepustila z jej dvora velice rýchlo odtiaľ odchádzali. Ignorujúc ostatných rýchlo som odišiel z Central Parku. Išiel som len na jediné miesto po odpoveď do Hotelu Dumort. Po požiarnom schodisku vyšiel na strechu až do starej zvonice kde namiesto zvona vysel provizórny kríž na ktorom bol priviazaný keď ho zajali, vonku sa už stmievalo a slnko zašlo za horizont.

Zo zadu ho obialy niekoho ruky ,,Slnko už zapadlo....Rafael" Prehovoril Simon. ,,Ako vždy poznáš že som to ja ?" Opýtal sa ho Rafael. Simon sa naňho otočil a usmial sa.
,,Nikdo iný by sa ku mne takto nesprával." Rafael sa naňho len usmial ,,Prečo som len neočakával také cliché...niečo ako ,Rafael si nádherný ako anjel ktorého meno nosíš," Povedal sarkastický Rafael, Simon sa nad tým len zasmial a povedal ,,Je to pravda, si nádherný ako anjel ktorého meno nosíš. Ale došiel som sem pre niečo iné." Rafael si len povzdychol ,,A prečo si teda prišiel ?" ,,Pre odpoveď. Prečo si ma nenechal napospas upírom aby ma zabili ? Bolo to snáď len preto aby si si nepostavil proti sebe tieňolovcov ? Alebo....to bolo aj pre niečo iné ?"

Rafael mu nestihol odpovedať do miestnosti vbehol mladý neoperený upír a zaútočil na Simona. Rafael chcel mladého neopereného upíra od Simona odtrhnúť ale tým riskoval že mu vytrhne aj krk s chrbticou lebo mladý neoperený mali strašne silný stisk.

Rýchlo otvoril skriňu a vytiahol odtiaľ drevený kôl a zabodol ho mladému neoperenemú upírovi do chrbta ten mŕtvy padol v momente na Simonovo telo.

Rafael opatrne vyťahoval tesáky zabodnuté hlboko do Simonového krku a videl že Simon pomaly zomiera, neváhal kusol si do zápästia a dal Simonovy napiť zo svojej krvi.

Odniesol Simona pred New Yorský inštitút a zazvonil. Povedal im že Simon sa omylom napil jeho krvi keď bol potkan, bál sa nechcel Simona stratiť.

Clary sa nakoniec rozhodla Simona pochovať aby sa stal upírom.

O 14 dní neskôr:
Simon už upír, vyhľadal zase raz v noci Rafaela.

Koniec prvej časti.

Yaoi oneshots SkWhere stories live. Discover now