Neville Longbottom x Blaise Zabini

307 12 2
                                    

Snape posadil na 4 hodinovke Blaisa k Nevillovi. Neville bol nervózny a rozpačitý, no Blaise nad tým pretočil očami. Začali variť lektvar ,Veritaserum, lektvar ktorý prinúti človeka hovoriť pravdu. Lektvar nakoniec vybuchol a teraz naňho nenakričal Snape ale Blaise.

Neville mal už slzy na krajíčku keď vybehol von z triedy. Blaise si v tej chvíli ucedomil čo spravil ,,Kurva!" zaklel si pod nos a vybehol za ním.

Na chodbe stretol Lunu Lovegoodovú. Rýchlo sa jej Blaise spýtal ,,Nevidela si Nevilla ? Teraz ?" Luna sa naňho usmiala a povedala milo ,,Hej asi išiel do komnaty najvyššej potreby na
3. poschodí" Blaise si vydýchol vedel kde to je. ,,Ďakujem Luna" povedal jej a išiel do komnaty najvyššej potreby, ona mu len zamávala na pozdrav.

Rýchlo vbehol do komnaty najvyššej potreby, kde našiel na zemi schúleného plakajúceho Nevilla.

Pri pohľade na plakajúceho Nevilla sa Blaisovi zovrelo srdce vinou a bolesťou. Blaisovi sa podlomili nohy a spadol na kolená.

Zvuk dopadu Neville započul a otočil sa kde uvidel Blaise sa na kolenách so šokovaným  výrazom na tvári kde bola vmiešaná aj bolesť a vina. Neville opartne podišiel k Blaisovi a objal ho.

Blaise opatrne zdvihol hlavu a obiatie mu opätoval. Neville si položil hlavu na jeho rameno a zašepkal ,,Ty si taký idiot. Vieš o tom ?" Blaise len sklopil pohľad a odpovedal ,,Áno viem a prepáč" Neville sa od neho odtiahol a pobozkal Blaise opatrne, ten zamrzol a po chvíli mu začal bozky nežne opätovať. Neville jemne kusol Blaise do krku aby mu oplatil to čo sa stalo na hodine lektvarov. Blaise sa len nad tým pokusom zasmial.

Neville poprosil komnatu najvyššej potreby a príjemný vyhrievajúci koberec na ktorom odrazu ležali. V tom sa Blaise Nevilla spýtal ,,Prečo ?" A Neville vediac čo tím myslí odpovedal ,,Už dávno si sa mi páčil no bál som si to priznať a aj tebe som sa to bál povedať lebo ...kdo by už len mal rád mňa takého..." No Blaise mu zakryl rukou ústa a povedal a Nevillovi prísne ,,Ani tú vetu nedokončuj...a ja ťa mám rád...viac ako kamaráta" zašepkal mu nežne Blaise a pretočil Nevilla pod seba.
Nežne sa začali bozkávať a mazliť sa.

V tom sa Neville odtiahol a spýtal sa ,,Naozaj ma máš rad ?" Spýtal sa skoro plačúčim hlasom. ,,Nie" odpovedal mu Blaise, Nevillovi prebehol srdcom šíp bolesti. ,,Lebo ja ťa milujem" Dodal jemným šeptom Blaise a Nevillovú bolesť v srdci nahradila nekonečná láska. ,,Aj ja ťa milujem" povedal Neville Blaisovi s bozkom.
______________________________________
Ľudia ospravedlňujem sa a výhovorku nemám len to že celé leto som bola lenivá a aj hnilá písať.  Ďakujem za nádherných cez 200 pozretí na Moon lion aj Secret love.
No čo bude ten to školský rok budem prváčka na strednej takže neviem ako budem pridávať kapitoli uz vôbec.
No a toto venujem crazy_maris a womiska a všetkým mojím čitateľom aj tým budúcim čo mali so mnou nekonečnú trpezlivosť.
S láskou vaša VanesWolf 🐾🐺

Yaoi oneshots SkWhere stories live. Discover now