Percy Jackson x Nico di Angelo

1.5K 37 6
                                    

Nico si po návrate do táboru polokrvných vydýchol. Rozhodol sa. Je čas povedať Percymu pravdu.

Stál pred dverami ubytovne č.3, Poseidonovej ubytovne.

Nico vedel že Percy smúti za smrť Annabeth. Ale nemohol dlhšie tajiť svoje pocity. Jemne zaklopal na dvere ubytovne, nikdo neotvoril.

Len zvnútra bolo počuť sotva počuteľný hlások ,,Poď ďalej" Nico opatrne vošiel dovnútra a zavrel za sebou dvere.

Podišiel k posteli na ktorej ležal Percy a hlavu mal schovanú pod vankúšom. Nico si sadol na vedľajšiu posteľ a prehovoril nežným hlasom k Percymu ,,Percy ?" dotyčný chlapec nereagoval. A tak k nemu Nico opatrne natiahol ruku ale Percy ju odstrčil

,,Nechaj ma !" povedal mu Percy spod vankúša beznejakej emócie. Nica bodol do srdca tŕň bolesti ale premohol sa a snažil sa zadržať slzy a snažil sa mu povedať čo najkludnejším hlasom ,, Nemôžem aj keby som chcel ... ja "

Nicovi sa zadrhol hlas odrazu preplnený emóciami. Percy zvedavo vytiahol svoju hlavu spod vankúša a pozrel sa Nica ktorý mal svoju hlavu zaborenú v dlaniach a plakal. Percyho zabolel pohlad na zraneného Nica, temného princa.

Percy sa postavil a kľakol si na kolená k posteli na ktorej sedel Nico a opatrne mu chytil ruky, snažiac sa mu ich odtiahnuť z tváre aby na neho videl. No Nico nechcel aby Percy videl jeho tvár, nie teraz keď plače, nie teraz keď on by mal utešovať ,,Percy ?" ozval sa prekvapený Nico keď ho Percyho silné ruky objali okolo chrbta, Nicovi utiekol z úst prekvapený vzdych.

V Percym sa rozľahol zvláštny pocit pokoja ako keď kľudne more obmýva brehy útesu, prekvapilo ho ešte viac keď po chvíli pocítil ako Nico objatie opätuje. Percy zovrel Nica silnejšie vo svojom objatí a zaboril si nos do jeho čiernych vlasov na ramene, ktoré ho pošteklili Percyho na nose jemné ako paperia vdychol ich vôňu badianu a mäty, taká príjemná vianočná a zároveň osviežujúca vôňa.

Odrazu sa Percymu rozbúchalo srdce ako o závod. Nosom sa otrel o Nicovo holé rameno. Nicovi z úst vyšiel vzdych ,,Percy, čo to robíš ?" opýtal sa ho skoro bezdychu.

,,Mámiš ma tak ako sirény, všetko na tebe ma priťahuje ako keby sme boli dva magnety" pošepkal mu Percy s stále prilepeným nosom k jeho krku. A potom Percy dodal ,,Ale to nie je zlé práve naopak " Nico si po jeho slovách vydýchol a tichým hlasom prehovoril ,, Percy ? Potrebujem si s tebou prehovoriť a preto som sem vlastne aj prišiel ... Percy ja .... zamiloval som sa do teba a doteraz tá láska pretrváva ... Percy ja ... Milujem ťa !" povedal dostatočne nahlas aby ho Percy počul. A bezváhania Percyho pobozkal.

Percy skamenel od šoku a keď už sa Nico chcel odtiahnuť, vtedy Percy zobral jeho tvár do dlaní a začal mu bozky nežne opätovať .

A pritom si nevšimli že okolo nich svieti božská aura, Percy ho zaliala modrá aura farby mora a Nica čierno sivá nádherná farba. Ich farby sa premiešavali tak ako sa ich telá dotýkali aj cez látku šiat. Modro sivo čierna nádherná a tak zvláštna farba.

A to pritom netušili že ich bohovia sledujú.

Percy vsunul ruku do Nicových čiernych jemných vlasov. Jemne za ne potiahol a Nicovy unikol ston z úst a jemne zaklonil hlavu smerom k Percyho ruke ktorú mal stále zaborenú vo vlasoch.

Zrazu bolo počuť zaklopanie ale Nico a Percy to nepočuli, vnímali len jeden druhého. Kentaur Cheirón vstúpil dnu a šokovane hľadel na dvoch chlapcov v milostnóm objatí, ponorený v bozku a vo vášní. Cheiróna netrapilo že sa bozkavajú ale tá aura okolo nich. Zrazu sa začali vznášať, Percy a Nico stúpali vzduchom stále si nič nevšímajúc okolo nich sa vytvorila zlatá žiara a vtom momente vbehli dnu aj ostatný táborníci pár dievčat aj s Piper si priložili šokovane ruku na ústa aby nevykrikli. Jasonovi a Leovi skoro spadli čeľuste až na zem. Na Nicovom ľavom odhalenom ramene sa začalo tvoriť tetovanie či skôr znamenie ktoré mal farbu sivotyrkysovomodrej v zvláštnom tvare a Percymu sa vytvorilo také isté ale na pravom ramene.

Cheirón nedokázal uveriť tomu čo sa dialo. A Jason potichu zamrmlal ,,Nemožné" a vtom sa Nico s Percym objali silno okolo jeden druhého a bozk jemne prerušili ,,Konečne som ťa našiel" povedal Percy Nicovi, stále so zavretými očami keď ich otvoril jeho duhovky žiarili a Nicove tiež. A Nico len prikývol a preplietol si svoje prsty na ruke s Percyho, ten mu len zovrel prsty jemným stiskom podpory. Opreli si o seba čela a chvíľu si hľadeli jeden druhému do očí a potom ich zavreli.

Žiara okolo nich začala pohasínať a oni zase pomaličky klesali na zem ale tie tetovania či znamenia im ostanú navždy.
______________________________________
Ahojte, vítam vás v mojej úplne prvej knihy gay / yaoi poviedok či oneshots. No dúfam že sa vám ship Nico x Percy páči je zo série knih Percy Jackson a Bohovia olympu ktoré napísal Rick Riordan, popravde ja zbožňujem jeho knihy a v 4 dieli zo série Bohovia olympu ktorý sa volá ,,Hádesov chrám" naozaj zistíte že Nico je či bol do Percyho zamilovaný a tie zvyšné charaktery(Cheirón,Leo,Jason a Piper a dokonca aj Annabeth) som si nevymyslela a nechcem aby ste si mysleli že kradnem Rick Riordanovi dielo lebo to nie je pravda toto je len fanfiction tohto shipu. A chcem sa vám veľmi ospravedlnit za nepravidelne pridavanie kapitol.
Vidíme sa pri ďalších kapitolách, zatiaľ Paaaaa!
S láskou vaša VanesWolf

Yaoi oneshots SkWhere stories live. Discover now