Harry Potter x Tom Marvelo Ridle

299 8 2
                                    

Harryho POV:
Keby sa dal vrátiť čas spravil by som to hovoril som si po poslednej bitke. Voldemort bol mŕtvy, Harry sa zavrel do svojej izby a spomínal.

Z astronomickej veže som videl ako Sirius odlieta na hipogrifovy. Časo vrat som si nervózne mnul v rukách a uvažoval som nad tým o čom idem spraviť.

Vrátil som sa do doby kedy mal Tom, len 16 rokov, našiel som ho v Tajomnej komnate ako sa mazlí s veľkým baziliškom ktorý mal zavreté oči a priadol ako mačka, Tomovú tvár som nevidel.

Stál som za ním, potichu som si k nemu kľakol a objal som ho. ,,Prepáč ...ja...prepáč" zlomené som šepkal a z očí sa mi tysli slzy ktoré som nevedel zastaviť.

,,Čo také ? Ja by som mal byť ten kdo ti povie prepáč." zašepkal Tom. Harry sa presunul pred neho aby videl Tomovi do tváre. Tomova tvár bola sklonená k zemi tak aby mu Harry do nej nevidel.  ,,Išiel som do budúcnosti a videl som všetko čo som spravil....ja....Harry.....prepáč ......prosím ..... nemusíš mi odpustiť aj keď potom túžim no chápem ťa...." hovoril mu trasúcim sa hlasom Tom.

Harry chytil Tomovu bradu a jemne mu zdvihol tvár. Tomove červené oči boli zaplnené slzami a v nich sa zračila bolesť. Harry prekvapený pozeral do Tomových oči ,,Sú nádherné. Ty si nádherný." Povedal Harry nežným hlasom. Tom sa len jemne usmial aj napriek slzám v jeho očiach. Harry sa k nemu jemne naklonil a zavrel oči ich pery sa jemne k sebe približovali a čakal kedy sa Tom odtiahne ale nestalo sa tak.

Ich pery sa o seba jemne obtreli ako motýlie krídla, ich prvý spoločný bozk bol plný lásky a nehy. No ten sa rýchlo zmenil na dravý a vášnivý.

Ich jazyky sa aj naďalej prepliati v tanci starom ako sám svet. Ich ruky blúdili po jeden druhého tele. Harry sa odtiahol ako prvý, prekliaty kyslík. Pomyslel si Harry a zadychaný si oprel čelo o to Tomove, Tom sa na Harryho milujúco usmial a Harry mu úsmev opätoval.

V tom Harry prehovoril ,,Budem sa musieť vrátiť späť nezabudni na mňa." Tomovi sa v hrdle zadrhol dych ,,Nikdy. Počkám na teba." Vyhlásil pevne a Harry mu ešte tichúčko zašepkal do ucha.

V tom sa Harry vrátil do prítomnosti, odrazu stál pred Rokfortom, otočil sa a pred ním na druhej strane stál Tom aj s jeho smrťožrútmi. Harryho teraz netrápilo že naňho pozerala celá škola aj s Dumbledorom a aj smrťožrúti. Svoj prútik odhodil na zem a všetci zalapali po dychu ,,Harry čo to robíš ?" Opýtal sa ho Ron, no Harry ho odignoroval a rozbehol sa oproti svojmu Tomovi s otvorenou náručou. Tom odhodil na zem jeho masku z kovu. Išiel naproti Harrymu krokom s úsmevom na tvári, jeho červené oči hľadeli na Harryho s láskou a jeho hnedé vlasy mu prečesaval vietor.
Všetci na nich pozerali nechápavo a v šoku dokonca aj Dumbledore.

Harry skočil Tomovi okolo krku, Tom ho pobozkal hneď ako ho Harry objal. Harry mu šťastný bozk opätoval. Keď sa od seba odtiahli ,,Nezabudol si." Zašepkal dojatý Harry ,,Nikdy." Odpovedal mu Tom. ,,Milujem ťa Tom" povedal mu Harry a Tom mu odpovedal ,,Milujem ťa, moje levíča"
A tak medzi kúzelníkmi konečne zavládol mier.

Yaoi oneshots SkWhere stories live. Discover now