4❦

555 55 8
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Koreanews Geçtiğimiz günlerde canlı yayında kafasına silah dayayıp intihar eden gencin adının Min yoongi olduğu, kulaklarının duymadığı ve ailesinin üç yıl önce bir trafik kazasında öldüğü öğrenildi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Koreanews Geçtiğimiz günlerde canlı yayında kafasına silah dayayıp intihar eden gencin adının Min yoongi olduğu, kulaklarının duymadığı ve ailesinin üç yıl önce bir trafik kazasında öldüğü öğrenildi. Ayrıca intihar etmeden bir gün önce bir adam tarafından kemer ile dövülen Min Yoongi'nin vücudunda sayısız kesik ve morluk vardı. Onu döven adam ise polis tarafından aranıyor.

Girdiğim dersi bir gram anlamazken gözlerim yarı kapalıydı, şişmiş ve kızarmışlardı. Günlerdir ağlıyordum. O, Min Yoongi denen genç yüzünden günlerdir ağlıyordum.

Sağırmış.

Duymayan ve ailesi olmayan birine kim neden böyle birşey yapardı, buna nasıl cürret ederdi?

"Bay Jeon, yerinize oturun lütfen."

Dersi daha dinleyemeyeceğimi anladığımda ayağa kalkıp kapıya ilerlemiştim. Bunun üzerine Bayan Yaun'un sesini işitmiştim. Ellili yaşlarında güzel bir kadındı. Beni anlayacağını biliyordum.

"Üzgünüm Bayan Yaun. Ben iyi hissetmiyorum, müsaadenizle."

Şimdi ne dedim ben?

"Ah. İyi olun Bay Jeon. Umarım dersten kaçmaya çalışmıyorsunuzdur."

Dudaklarımı dişleyip tek kelime edemeden kapıdan çıkmıştım. Daha kapıyı kapatıp ilerleyemeden bacaklarım titremeye başlamıştı. Derin nefes aldığımda ise daha ayakta duramamıştım.

"Jeongoo!"

"Merhaba, bunu okuyan kişi.

Ben Min Yoongi.

Öncelikle her kimsen, seni seviyorum."

Bölüm sonu,
Ben Hina,
Sizi seviyorum.

live broadcast and daeth •°• yoonkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin