Nota autorului.

2.1K 127 27
                                    

Astăzi am împlinit 100K de cititori și la această carte datorită vouă!

Asta nu mă face decât să depun în continuare mai mult efort și muncă pentru a-mi dezvolta cărțile și capacitățile de scriitor.

Am lucrat o vară întreagă la această carte și iată că, rezultatele sunt cele dorite de mine. Această carte a fost și va fi un vis împlinit pentru mine, de ce? fiindcă aici mi-am expus cel mai mult dorințele, imaginația și pe mine însămi.

Întotdeauna m-am inspirat din propiile trăiri și de la oamenii pe care i-am întâlnit – în urmă cu un an sau doi am întâlnit un pictor cu o personalitate extraordinară, el a fost cel care mi-a oferit inspirația de a crea un caracter ca Malik.

De asemenea, serialul Erkenci kuș a făcut parte din construcția multor scene din carte. Dar, cel mai important voi ați fost susținerea și motivația mea să continui.

Vă mulțumesc!
Cartea este #1 în top cele mai bune cărți despre Zayn Malik!

Țin să precizez că fiecare citat din cartea fictivă pe care o citea Saia, îmi aparține în totalitate. Asta pentru că m-ați întrebat ce carte citea Saia. Sper să nu fie reproduse sau introduse în alte cărți acele citate fără să-mi fie cerut acordul.

MALIK.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum