32.rész

2.8K 75 0
                                    

Másnap reggel hirtelen azt sem tudtam hogy hol vagyok, de aztán rájöttem hogy az estét Scottnál töltöttem, aki most békésen alszik mellettem nincs szívem felkelteni pedig nem sokára indulnunk kell mert délre hivatalosak vagyunk anyuékhoz ebédre. Felkeltem és a fürdőbe vettem az irányt, még jó hogy tegnap mindent hoztam magammal. Ahogy a fürdőben a tükörbe néztem, rohadtul leesett az állam mivel nagyon jól néztem ki, hiába volt rajtam csak Scott egyik polója és a hajam is csak kivolt engedve, mégis virultam a boldogságtól. Csak egy pici sminket rakok fel, a hajamat is csak begöndörítettem. Mikor végeztem visszamentem a szobába Scott még mindig aludt, egyszerűen elolvadtam tőle olyan szexi volt még alvás közben is. Szívesen bámultam volna még de nem akarok elkésni, ezért oda mentem és gyengéden megsimítottam az arcát, de mivel csak egy mosollyal jutalmazott ezért a vállához nyúltam és szólongatni kezdtem.
- Scott elfogunk késni. -mondtam mire megmozdult, és nyöszörgött valamit.
- Scott, légyszíves bébi. - mondtam majd tudtam hogy ezzel nem megyek semmire ezért elkezdtem csókolgatni a szája sarkát , mire egyből kipattant a szeme ami égett a vágytól és a szája ravasz mosolyra húzódott, istenem de szexi kár hogy elfogunk késni.
- Jó hogy felkeltél már itt ébresztelek mióta. - mondtam mosolyogva majd a szekrényhez léptem igen, igen pár cuccom már itt van Scottnál hogy ne keljen mindig annyi cuccot hoznom.
- Hát ha ezt tudom inkább fel sem kelek. - mondta durcásan mikor már felült az ágyban, és engem bámult.
- Hát ha ezt tudom akkor nem hagylak tovább aludni édes. - mondtam a szekrényben turkálva, nem tudom a sárga blúz vagy a lila? Végül a lila mellett döntöttem egy fekete farmerral meg a conversemel. Mire felöltöztem már Scott is kész volt aki csak egy fekete inget vett fel egy hozzá passzoló nadrágal. Mikor már végre el tudtunk indulni akkor jutott eszembe hogy nem vettünk semmit ezért a liftben oda fordultam Scotthoz.
- Elfelejtettem venni valami ajándékot be tudnánk ugrani valahova? - mondtam bűnbánó arccal, mire Scott megfogta a kezem és összekulcsolta az ujjainkat.
- Persze, majd keresünk egy helyet rendben? - mondta a szemembe nézve én pedig odahajoltam és megcsókoltam.


Mire eldöntöttük hogy mit hozunk ajándékba ami egy üveg bor lett és oda értünk a kapuhoz, már majdnem elkéstünk. Kiszálltunk az autóból és az ajtóhoz mentünk, hát nem túlzok ha azt mondom majdnem elájultam mire Michael kinyitotta az ajtót egy kontrolellel a kezében, először csak nézett aztán ölelésre invitált engem.
- Sziaa. - mondtam majd megszorongattam, és a fülébe súgtam hogy köszönjön Scottnak is, bólintott, elengedett és Scottra nézett.
- Megyek megkeresem anyáékat, Michael mutasd meg Scottnak a kütyüidet. - mondtam majd egy puszit nyomtam Scott arcára és elindultam megkeresni anyáékat, ahogy beléptem az előszobába rájöttem hogy minden ugyanúgy nézz ki mint amikor utoljára itt jártam. A konyhában anyu éppen a húst pirította nem látott engem ezért oda mentem és hátulról megöleltem, ő pedig megfordult majd átölelt.
- Szia szívem, nem is hallottam hogy megjöttetek. - mondta amikor már elengedett és a csaphoz indult megmosni a kezét.
- Michael kinyitotta az ajtót, most Scottal van a nappaliba szerintem jól kijönnek.- mondtam mosolyogva mire anya megtörölte a kezét és ő is elmosolyodott.
- Szívem apádék kint vannak az udvaron mindjárt kész az ebéd. - mondta én pedig nem értettem a többes számot.
- Anya hogy érted azt hogy apáék? - mondtam miközben leültem az egyik bárszékre, anyu meg igazította a most is tökéletesen álló tenger kék combközépig érő ruháját, amihez egy fehér tűsarkút vett fel.
- Marie nénikédék is itt vannak meg a nagyiék. - mondta mosolyogva, nekem pedig leesett az állam.
- Tényleg? - mondtam mosolyogva majd felálltam és Scottékhoz indultam, nagyon örültem a többieknek is mivel már vagy karácsony óta nem is találkoztam velük.
A nappaliba érve láttam hogy Scott és Michael a playstation- on játszanak, és közben valamin nagyon nevetnek.
- Gyertek menjünk ki a többiekhez, Michael indulj megyünk mi is mindjárt. - mondtam miközben kivettem a játékot a kezéből, mire dacos arcal felállt és elindult, Scott is felállt majd oda jött és egy puszit nyomott az arcomra.
- Látom jól kijöttök Michaelel, ez furcsa mert nem szokott csak így játszani mindenkivel. - mondtam miközben indultunk ki az udvarra.
- Látod engem mindenki kedvel, egyébként nagy arc az öcséd.
- mondta és megint elnevette magát, persze nem kérdeztem rá hogy min nevet, úgysem érteném valószínűleg.
- Tudom imádom őt, biztos hogy imádni fogják a csajok. - mondtam büszkén mivel az öcsém a családunk szemefénye.
Mikor kiértünk az udvarra leesett az állam, erre nem számítottam és ahogy látom Scott sem.

Fogd a kezem (BEFEJEZETT)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora