7.rész

5.7K 139 0
                                    

Nem is fordultam hátra, pedig hallotam a többiek reakcióját, csak mentem kifelé a házból. Eszméletlen, meg 11 óra sincs de már a fél társaság ki van ütve.Leültem egy padra, amikor valaki leült mellém, az egyik lány volt bentről, azt hiszem Kelly az.
- Figyelj ha azért jöttél hogy elhordj mindennek vissza is mehetsz! -mondtam neki anélkül hogy ránéztem volna.
- Dehogy, Linda a barátnőm, de azért nem vagyok vak, és tudom hogy néha egy alattomos kígyó. -Most komolyan néha?
- És ezzel mit akarsz mondani? - kérdeztem tőle, mivel nem értettem miért mondja ezeket nekem. -Azért mert láttam hogyan tud viselkedni mikor féltékeny. - ezzel azt akarja mondani hogy rám féltékeny, mégis miért lenne az?
- Miért lenne rám féltékeny?
- Scott miatt, igaz párszor már le feküdtek de sosem volt közöttük semmi komoly, mivel Scott mindig le koptatta, mint mindekit. - na jó én tényleg elvesztem, nincs is kedvem és erőm sem ilyenekre
- Pont nem érdekel ez az egész ! - mondtam és ezzel fel általam, és elindultam megkeresni Elenát.
Nem értem miért hagytam magam bele rángatni ebbe! Ahogy mentem fel a lépcsőn megpillantottam, Tylert ahogy éppen a földszinten sörpongozott, úgy döntöttem lemegyek, hátha ő tudja hol van Elena.
- Szia, Tyler nem láttad Elenát? - kérdeztem, de mikor felettem a kérdést meg is bántam, csak bele nevetett az arcomba és utána oda fordult a többi sráchoz akik gondolom a focicsapat tagjai.
- Honan tudnám hol van? biztos valakivel éppen fetreng fent. - leesett az állam, mi történt itt?
- Te egy jó nagy pöcs vagy! hogy mersz így beszélni róla? biztos ezek előtt az izomagyúak előtt játszod az agyadat! - mondtam és fel mentem az emeletre. Be nyitottam az összes szobába, ekkor nyitottam ki az egyiket, és itt sírt a földön, istenem.
- Elena, jézusom jól vagy? - kérdeztem közben próbáltam a haját ami már oda tapadt az arcához elsimítani.
- Ty..Tlyer ... túl sokat ivott és hármasban akarta csinálni valami Lindával - alig tudott beszélni a sírástól. -Én nem akartam belemenni, ekkor erősködött és meg...meg pofozott - Elcsuklot szegény hangja.
- Gyere, megmossuk az arcod, és szerzünk egy fuvart a kolliba, rendi? - nyújtottam a kezem ő meg kicsit hamiskás mosolyal felállt.
Mikor találtunk egy mosdót, hídeg vízzel meg mosta az arcát, szegény nagyon össze volt törve. - Ne hagyd hogy egy senki miatt, rosszul érezd magad, gyönyörű vagy, és bármelyik pasit megkaphatod. - mondtam ki a nyilván valót, nem mondtam el neki hogy mit mondott lent Tyler, így is van elég baja.
Mikor már rendbe szedte magát le indultunk, ekkor Tyler ugyanott állt mint amikor felmenten, nem bírtam ki hogy ne védjem meg a barátnőm, ezért oda mentem.
- Te nem szégyelled magad? - üvöltöttem neki.
- Jobb lenne ha vissza vennél, kiscsaj! - emelte fel a hangát, de engem ezzel nem ilyeszt meg!
- Miért mi lesz engem is megpofozol?, mert szokásod - mondtam neki mosolyogva, ekkor már mindenki minket nézet. Ha játszunk hát tegyük rendesen!
- Utolsó lehetőséged hogy kurvára befogod azt a csinos kis csípogódat. - Mondta és láttam hogy kezd el fogyni a türelme, nekem meg megjött a kedvem szivatni őt.
- Ide figyelj öcsi, neked meg az utolsó lehetőséged van arra hogy meg ne lássalak mégegyszer Elena közelében, bement a hajad alá az infó kispöcs? - ekkor láttam rajta hogy teljesen megsemmisülve inkább arrébb lökött és elment, mindenki megvolt lepődve, én meg szóltam Elenának és elindultunk kifelé.
Amikor valaki megszólított.
- Jess, haza vigyelek titeket? - mondta Scott, én meg amikor hátra fordultam, a szemében láttam akár milyen komolysággal is kérdezte, én tudtam hogy jól szórakozik.







Sziasztok, bocsi hogy kicsit hosszabb lett remélem nem baj!
Puszi♥️

Fogd a kezem (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now