26.rész

2.9K 87 1
                                    

Mikor odaértünk a kollégiumi szobámhoz azt sem tudtam hány napra pakoljak ezért a kistáskába raktam holnapra ruhákat meg sminket és a bőrápolóimat. Éppen kerestem a szemkrémet amikor egy üzenetem jött.
- Légyszi megnéznéd. - szóltam oda Scottnak aki az ágyamon ülve tévét nézett, mikor felvette a telefonomat az ágyrol lehervat a mosoly az arcárol.
- Miaz? - kérdeztem és leraktam a ruha csomagot a kezemből majd oda ültem mellé az ágyra, odaadta a telefont én pedig már kezdtem nagyon idegesen lenni.
James: Jessica hiányozol szeretlek, miért nem válaszolsz ? - Nem is értem hogy miért ír még mindig mikor már egy jó ideje nem is válaszolok. Scottra néztem aki az csak nézett rám és választ várt , nem akarom ezt elrontani ami kezd kialakulni közöttünk. - Scott, kérlek hiszen írta hogy nem is válaszolok neki már mióta. - mondtam neki miközben mélyen a szemébe néztem ami most is elvarázsolt.
- Szereted? - kérdezte én pedig elképedtem, azt hittem hogy viccelt de amikor ránéztem rájöttem hogy tökéletesen komolyan gondolta. Nyilván nem szeretem már Jamest, de szerintem eddig sem úgy szerettem hanem csak kedveltem. - Micsoda? - próbáltam kibújni a kérdés alól. - Jól hallotad Jessica, szereted vagy nem? - mondta miközben ökölbe szorította a kezét. - Jézus persze hogy nem. - mondtam majd közelebb másztam hozzá és megsimogattam az arcát. - Rendben, akkor kész vagy? - kérdezte én pedig bólintottam és indultam volna hogy felvegyem a táskáimat, de Scott megelőzött és felvette helyettem. Mosolyogva indultunk vissza, legalábbis én mosolyogtam Scott valamin gondolkodott. A kocsiban végig fogta a kezem ettől majdnem elolvadtam.





- Mesélj magadról valamit, családod? - kérdezte tőlem Scott miközben a pultnál ültünk mind a ketten és tök normális dolgokról beszélgettünk. - Háát, van egy hatéves öcsém Michael, neked?
- Egy nővérem és és húgom. - mondta miközben olyan édes mosoly jelent meg az arcán, ahogy elképzelem Scottot barbizni a húgával nekem is mosolyognom kell. - Uh két lány tesó kemény lehet. - nevettem mire ő is elkezdett. - Ja ne is mondd.
- Hogy hívják őket? - kérdeztem tőle mivel nem említette.
- Stacie a húgom, és Serena a nővérem.
- Oh de cuki mind a hármotoknak S betűs a neve. - mosolyogtam, mire Scott csak nevetett egyet.
- Jamesel találkoztak a szüleid? - kérdezte én pedig elkomorodtam, mivel pont az nap szakítottunk mikor jöttek volna. - Nem, pont az nap szakítottunk amikor jöttek volna. - mondtam ki kerek-perec. - Uh, te szakítottál vele?
- Igen.
-Miért?
- Mert már nem szerettem. - mondtam mire Scott csak elgondolkodva nézett maga elé. - És te hány lányt mutattál be ?
kérdeztem tőle, nem akartam először de ha neki szabad kérdezni akkor nekem is.
- Egyet. - válaszolta, én pedig őszintén meglepődtem, azt hittem hogy minden héten másik csajt vitt haza. Ahogy látta hogy nem válaszoltam kínosan fel nevetett. - És kivolt az? - nem bírtam magam visszafogni, egyszer tényleg a kíváncsiságom lesz a vesztem. - Kate-nek hívták. - mondta majd mintha valami nagyon rosszat idézne vissza. - Nem kell ilyesmiről beszélnünk csak kiváncsi voltam. - mondtam mire bólintott, nekem pedig pont akkor csörgött a telefonom, remek kérlek add hogy ne James legyen az. Felálltam és a telefonomért nyúltam amikor láttam hogy Elena hív, Scottra néztem aki még mindig ott ült. - Elena az, egy perc csak. - mondtam neki majd bementem a másik szobába és fogadtam a hívást. - Szia, mizujs? - kérdeztem miközben leültem az ágyra és a barack színű párnákat birizgáltam. - Csajszii, hol vagy? Mert voltam nálad de nem voltál ott.
- Ja Scottnál aludtam és még mindig ott vagyok. - mondtam majd akkora sikitást hallotam a vonal másik feléről hogy szerintem még a szomszéd is hallota. - Jézusom Jessica, te ott aludtál Scottnál és nem is szóltál róla? Mi történt mindent részletesen akarok hallani!! - mondta olyan lelkesedéssel hogy egyből kedvem lett mindent elmondani. - Lefeküdtünk, és kérte hogy maradjak még mára is. - mondtam ki piros arcal hiába tudtam hogy Scott nem hallja mégis halkan beszéltem. Ekkor Elena akkorát sikoltott hogy az előző semmi sem volt ehez képest. - Jól van nyugi. - mondtam neki nevetve. - Neeem, Jessica te ezt nem érted Scott mindig amikor lefekszik valakivel kivétel nélkül lelépett már amikor végeztek, vagy ha nála voltak akkor haza küldte őket. Téged pedig megkért hogy maradj!!! eldobom az agyam komolyan.
- Figyelj Elena mennem kell de holnap este gyere át hozzám és beszélünk jó ?
- mondtam még mindig nevetve. - Rendben de csak mondom hogy valamit vagy nagyon jól csinálsz vagy szeret téged. - mondta majd lenyomta én pedig komolyan ültem és gondolkodtam ezen a beszélgetésen.

Fogd a kezem (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now