14. rész

4.3K 118 0
                                    

Az ajtóban állt az a személy aki miatt megutáltam minden férfit, és írtóztam tőlük.
Jordan Smith, a gimi leghelyesebb sráca, amikor 16 voltam ő 18 és elhitette velem hogy szeret és lefeküdtem vele, ő meg videóra vette, másnap az egész suli látta, utána mindig mindeki ribancnak hívott. Hogy mer ide jönni , és honan tudja hogy itt vagyok? Még mindig ugyanúgy nézz ki, sportos alkat, szürke szeme ami éppen passzol szőke hajához, csakhogy a szép külső egy velejéig romlott undorító ember rejt. Becsaptam az ajtót, egy pillanatra el is felejtettem hogy Scott ott van, jézusom mibe keveredtem. Scott csak ült az ágyon és magyarázatot várt. - Scott, légyszives mindent elmondok holnap, de most elkel menned.- néztem rá könyörögve, de ő csak megrázta a fejét, és két kezébe fogta az arcomat. - Jess, elmegyek, de csak azért mert tiszteletben tartom a döntésed, és nem azért mert eggyet értek vele. - ezzel elindult, de én a karja után nyúltam és megcsókoltam. - Holnap hivlak. - mondtam és azzal kiment. Jordan meg mindig ott állt, majd elindult felém nekem pedig hányingerem lett. - Mit akarsz Jordan?
- Jess, bemehetnék? - kérdezte és annyira rávagtam volna hogy nem, de tudtam hogy mindent elkövet hogy beszéljünk, úgyhogy esünk túl rajta. Intettem neki, belépet és leültünk az ágyra. - Ki volt ez pali? - kezdte.
- Neked ahhoz semmi közöd nincsen.
- Jessica.... -nincsen Jessica takarodj el!
Indultam ki és kirángattam őt is!
El kellet mondanom Scottnak hogy mit érzek iránta nem akarok tovább hazudni se neki sem magamnak. Ezért átöltöztem egy melegitőbe.
- Szia, Jess vagyok találkozhatnánk? Fontos- szóltam bele, és reméltem hogy igent mond.
- Igen , persze de nincs baj ugye?
- Nincs csak mondani szeretnék valamit.
- Okés, várj de hol?
- Gyere a kollégium elé.
Ezzel bontottam a vonalat. Na ennek a vallomasnak több kifejlette is lehet, az első elmondja hogy ő is szeret, megcsókol és összejövünk erre 10% esélyt láttok. A következő hogy azt mondja hogy ő is kedvel de nem annyira, erre 60%-ot látok. A harmadik hogy jól kinevet, és később elmondja mindekinek erre a maradék 30%-ot látom. De nem volt időm tovább gondolkodni mivel megjelent. előttem, egy farmerben és egy szürke melegítőfelsőben. - Szia, beszélni szerettél volna. - mondta mosolyogva, majd megszorította a kezem biztatásnak.
Na ebbe hogy kezdjek bele? Mondjuk az elejéről, szólalt meg egy belső hang.
- Elmesélek valamit, gimiben 10-es voltam, és tudod minden gimiben volt egy menő srác, na nálunk ez a srác Jordan volt, - erre egy értetlen arcot vágott mint aki nem tudja miért, én megrántottam a vállamat, ezzel közölve én sem értem miért. - És minden lány vele akart össze jönni, de ő senkivel mert mindenkit csak kihasznált. De én nem tudtam ezt mert el vakított az hogy egy menő srácnak tetszem, össze jöttünk és azt akarta hogy feküdjünk le én pedig bele mentem, hát nem kellet volna mivel felvette és megmutatta mindekinek. - Nem is volt olyan nehéz Scott csak hallgatott, és utána megszólalt. - Látszott rajta hogy egy kispöcs. - Ennyit tudd erre mondani, komolyan ? - És ezt azért mondtam el mivel őszinte akartam lenni. - Na erre mit fog mondani? - Örülök Jess hogy elmondtad, de gondolom nem csak ezért hívtál ide. - Igaza volt, de nem mertem bevallani hogy tetszik.
- Scott, te... - akartam folytatni, de ekkor közbe vágott. - Jess, elkel neked mondanom neked valamit, összejöttem egy lánnyal. - Hogy mi? én meg most akartam bevallani mit érzek iránta, egyre nehezebben kaptam levegőt.
- És mit is akartál mondani?
- Csak annyit hogy én szeretném ha nem beszélnénk soha többé!

Fogd a kezem (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now