5.rész

6.3K 135 2
                                    

-Hé, Jessica!
-Igen? - elgondolkozott aztán megszólalt.
-Semmi, hadjuk - aztán elindult, hát ez érdekes volt. A hét további része ugyanúgy telt nem láttam többet azt a sötétbarna zöld szemű fiút. Pénteken 6-ra átjött Elena.
-Helloo, fogadjunk ezt vártad egész héten. - Mondta olyan vigyorgó arcal hogy nem akartam elrontani a kedvét.
-Igen, végülis ez az első bulim... -fejeztem volna be amikor Elena arca közelebb lépett és megfogta a vállam. - Olyan meg tisztelve érzem magam én leszek az aki bevezeti Jessicát a buli és a pasik világába. - mondta és indított zenét.
-Mit veszel fel? - kérdezte
- A kígyó mintás overálomat. - oda mentem a szekrényhez és kivettem a pántnélküli kígyomintás ruhám ami nem is kihívó de nem is apácás, olyan arany középút . - Na, milyen ?
- Nem rossz, de a sminkedet én csinálom és remélem azt a cipőt veszed fel hozzá - felállt az ágyról és oda ment a szekrényhez majd kivette a fekete színű magas szandálomat. - Tökéletes csajszi, ma tuti bapasizol!
-Rendben, ha te mondod - vettem fel a ruhát és közben énis elnevettem magam.
-Gyere ide, megcsinálom a hajad is! - Egy óra múlva felkiáltott - Jézus csajszi ha így nem akkor sehogy nem lesz pasid!
- Enniyre jó lett ? - kérdeztem de legbelül már tudtam a választ.
-Az nem kifejezés - megfogta a karom és eltakarta a szemem, és bumm olyan jól festek mint ha nem is én lennék az!
- Elena, te egy smink guru vagy!
-Tudom, na de vedd a táskád mert megjött Tyler! - Elena egy fekete topot és egy susogos nadrágot vagy nem tudom hogy hívják de neki jól ált.
-Okés! - indultunk le amikor Tyler kiszállt az autóból, és megcsókolta Elenát olyan szerelmesek hogy elfordítottam inkább a fejem.
-Szia Jess, - mosolygott, és átölelt barátian, fekete haja, és szürke szemét jól kiemelte napbarnított arca.
-Szia -mosolyogtam vissza, majd beszálltunk az autóba.
- Tlyer,képzeld Jess most van először buliba -mondta Elena
- Nemár ez tuti kamu - ezen jót nevettünk, nem úgy beszéltek mint aki gúnyolódik hanem mint akik tényleg nem hiszik el. -De pedig tényleg .
-Az a lényeg hogy Scottot, és a bandáját kerüld el és akkor jó lesz. - Nem tudom ki lehet az a Scott de azt tudom hogy nem is akarom megtudni.
- Ja azt tényleg, de majd figyelünk rád nyugi - Nyugtatott meg nevetve Elena, azután pedig bekapcsolta a rádiót és elkezdte énekelni az egyik Sean Paul számot, nincs valami jó hangja de, annyira bele élte magát hogy nem is volt rossz (annyira).
Mikor oda értünk kiszálltunk és csináltunk pár képet.

Mikor oda értünk kiszálltunk és csináltunk pár képet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Fogd a kezem (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now