8.rész

5.3K 152 0
                                    

Gondolkoztam még egy darabig hogy elfogadjam- e a fuvart, de rájöttem hogy nincs más lehetőségünk visszajutni a kollégiumba.
Rendben - mondtam, és egyből indultunk ki az autóhoz, közben segített Elenát beültetni a hátsó ülésre, én meg beültem az anyósülésre.
Sajnos, 30 percre volt a kollégium, senki nem szólt senkihez, Elena meg mindig nagyon szomorú volt amit meg is értetem, Scott meg csak az útra figyelt, én meg most először tudtam úgy igazán megnézni az arcát, sötétbarna haja ahogy homlokába hullik, be kell valani tényleg helyes, jézus Jess gondolkozz már ez egy elcseszett nőcsábász aki úgy váltja a nőket mint egy gyerek a homokozó társait. Végül mikor Scott leparkolt a kollégium előtt segítettem kiszállni Elenának, aztán Scott felé fordultam aki csak toporgot egyhelyben állva. - Köszi a fuvart - mondtam,közben már furdultam volna már meg. - Jess, van egy perced? - kérdezte én meg Elenára néztem ő meg csak bólintott, és be indult. - Mindjárt megyek énis. - mondtam, amúgy sem akartam maradni csak én nem akartam bunkó lenni.
- Mivolt ez Tyler-el? - kérdezte minden körítés nélkül, nem vagyok benne biztos hogy el akarom ezt mondani mivel semmi az ég világon köze nincs hozza, végül nem tudom miért, de mégis elmondtam. - Édes hármast akart Lindával - undorodó fejet vágtam mikor kimondtam a nevét. - meg Elenával, de ő nem akart belemenni, és megpofozta. - láttam rajta hogy gondolkodik valamin, de nem tudtam hogy mi lehet az. - Azért nem semmi hogy a földbe tiportad a férfiaságát. - mondta mosolyal az arcán, közben meg zsebre dugta kezét, egy fekete farmer volt rajta egy egyszerű fehér pólóval , amit nem szívesen de be kellet vallani hogy eszméletlen teste van, nem túl izmos pont tökéletes, na jó tényleg meg ártott a pia. - Nem tiportam semmit földbe de nem fogom hagyni hogy bárki, így beszéljen a barátnőmel. - mondtam és elindultam be.
Bementem Elena szobájába de már aludt, ezért elmentem énis a szobámba, amikor jött egy üzenet, nem mástól mint Mr. őrült bunkó Scotttol, honnan van meg neki a számom?
Scott: Beértél, anélkül hogy valakit még kiosztottál volna? - Hű de vicces valaki!
Jess: Honnan van meg a számom?
Scott: Mondjuk úgy hogy bisztos forrásbol.
Jess: Elena?
Scott: Mondtam hogy bisztos forrás. - Nem hiszem el Elenát, miért adta meg ennek a szatírnak a számom!
Scott: Kérdezhetek valamit?
Jess: Már megtetted.
Scott: Haha, de komolyan!
Jess: Mondjad
Scott: Holnap eljösz velem valahova? -Mivan ha azt hiszi hogy engem be tudd ilyennel fűzni akkor téved! Nem is válaszoltam, elmentem fürödni aztán megnéztem a telefonom, írt még de én meg sem néztem. Lekapcsoltam a villanyt és egyből el is nyomott az álom.
Valami zenére keltem, ekkor rájöttem hogy csörög a telefonom, megnézem és hát persze kimás lenne ennyire bunkó hogy ilyenkor hív mint Scott.
- Mondjad - szóltam bele nem túl kedvesen
- Miért? - szólt bele, én meg hallotam hogy teljesen részeg, remek.
- Scott, jól figyelj arra amit most mondani fogok, elhiszem hogy te full részegen érzed magad teljesenek hajnali fél háromkor, de én aludni akarok! - Pedig addig zaklatlak amíg nem fogadod el a találkozót. - mondta nehezen, mivel annyira részeg de tudtam hogy tényleg megteszi ezért belementem. - Rendben - sóhajtottam - Hányra? - Este hétre ott vagyok, jó éjt! - köszönt el én pedig képtelen voltam vissza aludni, be kell vallanom hogy énis vártam.



Köszönöm hogy elolvastad, ha tetszett mehet a csillag, és a komment 😘

Fogd a kezem (BEFEJEZETT)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα