20.rész

3.8K 91 2
                                    

6:30 kor szólalt meg az ébresztő, James már el is ment futni. Én pedig csak ültem az ágy tetején és hatalmas hiányt éreztem, nem tudom megmondani hogy pontosan mi hiányzott de valami nagyon. Ma kivételesen kihagytam a futást és gondoltam felhívom anyuékat amikor be villant hogy ma jönnek ebédre. Ma úgy terveztem hogy elmegyek és veszek valami ebédnek valót és valami ruhát is az alkaromra. De mivel még csak 7 óra volt ezért inkább reggeliztem valamit és aztán indultam csak el.





A boltban éppen két szósz közül válogattam amikor valaki oda jött hozám, nem mertem felnézni mivel valahogy éreztem kilehet az.
És beletaláltam, Scott volt fekete pólóban és egy szürke farmerben, haja kócosan állt, de jól nézett ki. - Jess, szeretném ha beszélhetnénk. - mondta komolyan, tekintete belleégett az enyémbe. - Scott, nem érek rá látod. - mutattam a kosaramra, amiben már majdnem minden benne volt az ebédhez. - Tudom hogy elrontottam de Jess...egyszerűen - kapkodta a levegőt és többször belekezdett. - nem bírok nélküled lenni, hiányoznak a beszélgetéseink minden amihez közöd van. - mondta a szemembe nézve. Ennyi kellet ahhoz hogy újra fel jöjjenek az ugyan nem sok de létező közös percek. - Kérlek,hadj békén. - mondtam majd beraktam mind a két szószt majd elindultam a kaszához. Scott végig jött utánam, istenem miért kell mindig történnie valaminek?!


Mikor befejeztem a vásárlást és indultam volna a kocsihoz ami James- é volt csak én kölcsön vettem.Scott még mindig jött utánam. - Jessica, az istenért csak hallgass meg! - fogta meg a karom amikor bepakoltam az autóba.
Nekem ekkor felment a pumpa és valahogy minden kijött amit eddig elnyomtam.
- Nem, TE figyelj ide! - mutattam rá. - Amikor elakartam mondani hogy szerelmes vagyok beléd te tudod mit csináltál? Azt mondtad hogy jársz valakivel úgyhogy ne akarj nekem ilyeneket beadni! - Szinte már orditottam, és mivel nem mondot semmit meg bátrabb lettem. - És igen hallani akarod? Még mindig szeretlek és azt gondolod hogy akkor miért vagyok eggyütt Jamesel szeretem őt de sajnos nem úgy mint téged. Úgyhogy most fogdd meg magad és húzz el!! - kiáltottam rá és beszálltam az autóba, éreztem ahogy a könyeim végig folynak az arcomon, miért nem tudom úgy szeretni Jamest mint őt? Miért kellet nekem pont egy ilyen alak, rádőltem a kormányra és mégjobban sírtam, nem fogok hazudni magamnak többé! Nem szeretem Jamest de nem is akarom megbántani. Jóval Jessica szedd össze magad, mondtam magamnak majd letöröltem az arcom törlőkendővel majd újra kreáltam a sminkemet és indultam haza.


Mikor beléptem az ajtón, hatalmas kupi fogadott ruhák mindenhol zokni hevert az asztalon ezt hogy merészelte mikor ma jönnek a szüleim és amúgy is hogy teheti ezt hogy ennyire nem érdekli semmi amit csinálok? - JAMES - orditottam el magam szinte érzetem ahogy a füst távozik a fejemből. Mikor elő jött csak egy itthoni melegítő volt rajta. - Ezt mégis hogy merted mikor tudtad hogy ma jönnek a szüleim ? - mordultam rá, ő pedig teljesen lefagyott. - Neharagudj Jess.
- Te azt hiszed hogy én vagyok a takarítónőd ?
Elmegyek bevásárolni amihez hozza teszem jönnöd kéne velem! de nem te inkább elmész futni! és csak magaddal törödsz és ezt csinálod, direkt csináltad? - Kiabaltam mint egy őrült de nem érdekelt, néztem rá mérgesen. De ő csak ott állt és lefelé nézett . - Hm? Gondoltam, tudod mit inkább lemondom nem kell hogy anyuék ide jöjjenek, csinálj amit akarsz de velem ne szórakozz! - fogtam meg magam és bementem a gardróbba, de James a kezem után nyúlt. - Szívem... -Nem James itt már rég nincs szívem! - szakítottam félbe. És érzetem hogy itt és most vége közöttünk. Bementem a szobába és tele pakoltam a bőröndöm most utoljára. James végig követe a tekintetével hogy mit csinálok. - Jessica, te most elhagysz? - kérdezte leülve az ágyon és tekintete kezdett csillogni. - James nekem ez nem megy! nem telik el úgy nap hogy ne történne valami! - mondtam majd tovább pakoltam. - De kérlek, csak szét pakoltam pár ruhát. - Láttod te csak pár ruhát látsz közben ez sokkal többről szól.
- Miről Jessica ? - Hogy mondjam el neki hogy nem szeretem már és hogy sosem szerettem úgy ahogy kellene. - James én nem szeretlek.

Fogd a kezem (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now