46. Tereddüt etmedim,

6.8K 316 201
                                    

Alev alacak buralar. Hazır mıyız?
Bölüm +18 ögeler içerir. Rahatsız olacak olan okumasın 😘

Fırat

Buzun üzerinde kayan sevgilimi hayranlıkla izliyordum. Müge ve Çisemin şaklabanlıklarına rağmen konsantrasyonunu bozmadan hareketlerine devam ediyordu. Yaptığımız sporun meyvelerini yiyordu şuan, bense onu izlemekten kaymayı bırakmıştım. Çocukluktan beri bacak kaslarımızı çalıştıracak her türlü sporu yapıyorduk koşudaki geleceğimiz için. Ve belkide onu yüzlerce kez buzun üstünde patanlerle görmeme rağmen bu gün tamamen ayrı gözüküyordu gözüme. Bakmak ile görmek farklı şeylermiş bir kez daha anladım.

Batunun yokluğu grupta kendini epeyce belli ediyordu. Ateş bizle birlikte gelse bile bir kaç deneme sonucu düştüğü için kenardan izlemeyi tercih ediyordu. Kızlar ise bir araya geldimi zaten çekilmez oluyorlardı. Ikisinin yanında şer ittifakı halt etmiştir. Bu daha iyi günlerim biliyorum. Çisemin haberi duyması ile mezarımı hazırlamam lazım.

Bana doğru kayarak gelen sevgilimi öpmemek için kendimi zor tutuyorum.

"Ne o? Yiycekmişsin gibi bakıyorsun" dedi yarım ağız sırıtması ile.

"Çatır çatır yerdim şuan. Sen Çiseme dua et" dememi beklemediği yüzünden belliydi. Bir bocaladı, düşecek sandığım için hemen elinden tuttum.

"Akşam Çisem olmayacak" dedi gözleri alev alev yanarken.

"Evet olmayacak. Sen ve ben dışında araya girebilecek canlı veya cansız hiç birşey olmayacak" dememle tuttuğum eli daha da sıkarak ağzını kulağıma yaklaştırdı.

"Yapma kurbanın olayım. Beklentiye girmemek için kaç gündür kendimi şartlayıp dururken böyle konuşupta beni delirtme" dedi.

Sağa sola bakarak bize dikkat eden birinin olup olmadığını anlamaya çalıştım. Daha sonra ise ağzımı kulağına yapıştırarak "uslu bir çocuk olursa şirinleri bile göre bilirsin bebeğim" diyip kulak memesini ısırıp bıraktım.

"Hassiktir" diyerek tepki verdi hafif bir titreme ile. Yaptığım gönderme ve hareketimle onu daha da delirttiğimi biliyordum. Açıkçası bende bunu istiyordum.

Batunun mesajından sonra karar vermem 5 dakikamı bile almadı. Onu çok seviyordum ve ona olabilecek en yakın şekilde yakın olmak istiyordum.
Bu da akşam sevişeceğimiz anlamına geliyorsa o zaman sevişeceğiz demektir.

Onun önünde aslan kesilmeme rağmen içten içe yusuf yusuftum. Çünkü öpüşme ve az biraz oynaşma dışında hiç bir deneyimim yoktu. Birlikte kalacağımızı bildiğimden beri bir kaç kere porno izlemeyi düşünsemde bana fikri bile cazip gelmiyordu. Umarım Melih zamanında bol bol izlemiştir.

Müge hafta sonunu Batuda kalacağımızı bildiğinden otuz iki diş sırıtarak bize seslendi. "Hadi beyler dağılalım. Madem siz erkek erkeğe maç gecesi yapcaksınız bizde Çisemle kızlar gecesi yaparız. Abicim senin yatağı bu gün ben kapıyorum"

Batu gittiği halde Batuda kalacak olmamıza bahane olarak maç izleyeceğimizi söylemiştik. Garibim Ateşi de duruma ortak etmiştik. Ondan hiç beklemediğimiz kadar bize ayak uyduruyordu. Her zaman o ve Mustafa ile iyi anlaşsakda son zamanlarda Ateş bizden biri gibiydi. Mügeye olan aşkı mı onu değiştirmişti veya o öyleydi de bizmi fark etmemiştik bilmiyorum. Ama bu Ateşi çok sevmeye başladığım bir gerçekti.

Ağzını Yerim [boy×boy] - TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin