24. Bu

8.8K 536 22
                                    

Melih

Beni bahçede bırakıp gitmesinin üstünden tam 5 gün geçmişti. Ve ben delirmenin sınırındaydım.

Ya bir daha geri gelmezse? Ya bir daha yüzüme bakmazsa?

Aptal kafam nasıl düşüne bildim bana aşık olabileceğini. Keşke Melisayi kıskanıp o delilikle yeni hat alıp ona yazmasaydım.

O gün o bahçede yaşananları asla unutmayacaktım. Araya girmesem her şey daha kötü olacaktı diye kendimi teskin ediyorum sadece.

En acısı da suratıma baktığındaki ifadesiydi. Ilk başta anlamamazlık ardından şaşkınlık ve sonda inanamazlık.

Ben beni dayak manyağı yapacağını düşünürken sadece yüzüme bakmış sonrada çekip gitmişti.

5 gündür her sabah uyandığımda bu gün gelirse ne konuşacağız, ne söyleyeceğim diye düşünüyordum. Ama artık gelsinde ne derse desin kafasındayım.

Ah ah aşık olucak başka adam bulamadım sanki. Bunlari düşünürken bir yandan da iki elimin kafama vurarak kendimden hıncımı alıyordum.

Biz çocukluk arkadaşlarıydık. Ama işler orta okula geldiğinde benim için değişmeye başlamıştı. Arkadaşlarım gibi tüm gün kızları kesmiyor, onlarla ilgili hayal kuramıyordum. Ama bunu arkadaşlarım ile paylaşmaya korkuyordum.

Ya anlatırsam ve ben garip olduğum için benden uzaklaşırlarsa diye ödüm kopuyordu. Bu hezeyanlarla yıllar geçti ve sonunda gerçeği kabullendim.

Kızlar bana hiçbir türlü çekici gelmiyordu. Aslında erkeklerin bazılarını yakışıklı bulsam bile onlarda hayallerimi süslemeye yetmiyordu.

Ama birgün bunların hepsi değişti. Orta okul 3un ortalarıydı Fıratlarda kalıyorduk hep birlikte ve o gün ilk kez Fıratı başka gözle gördüm. Daha sonra rüyalarıma girmeye başladı. Ardından da fantazilerimi süsledi.

Fıratta farklı bir güzellik vardı. Evet onu ilk fark edişim tenseldi ama ona aşık olma sebebimse gözleriydi. Sevdiklerine bakarken gözleri bal rengi görünüyordu. Bana bakarkense o ballar parlıyordu.

Yıllardır onunda hayatında birinin olmaması bana umut veriyordu. Oda benim gibidir diye düşünüyordum. Taki Melisaya kadar. Cehennemim asıl o zaman başlamıştı.

Şimdi ise yaptığım hatanın bedelini ödüyordum. Belkide onu kaybederek.
O gece nasıl umut edebildim ki birlikte olabileceğime.

Müge ve Batu durmadan onu arasalarda onlara da cevap vermiyordu. Benim birşey bildiğimi düşünmediklerinden rahat bırakmışlardı.

Ama durmadan komple teorileri üretiyorlardı. Ona yazan anonime Mustafanın sarkmasından tutta anonimin biri tarafından yazılması için tutulduğuna kadar.

Ama tahminlerinin hiç birinde anonimin bir erkek olabilme ihtimali yoktu.

Ağzını Yerim [boy×boy] - TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin