16. Ömrümü

10.4K 642 173
                                    

Mesajı attıktan sonra telefonu bırakıp salona bizimkilerin yanına geçtim
Müge hepimize pansuman yapmış bir yandan da azarlamıştı. Yanlış anlaşılmasın kavgaya karıştığımız için değildi bu azarlar. Ona haber vermediğiz içindi. Napalım buda böyle bir cinsdi.

Melihin küfürleri dakikalardır bitmemişti anlaşılan hala devam ediyordu. Batunun her halde sülalesinin şuan kulakları çınlıyordur.

"Lan yeter artık benim sülalemi geç ebeminkiler bile nasibini almıştır küfürden. Birazdan ülke bazına geçicek küfürler. Ben mi gel kavga dahil ol dedim " diye atar yapan Batunun kafasına bir tane de Müge patlattı

"Sağol Mügem beni oraya kadar yormadığın için. Lan olay yediğimiz dayak değil senin uslanmaman. Elalemin bacısı ile ne işin var senin şerefsiz? Biri Mügeye laf etse bizim halimizi hayal ediyorumda Murat sana az bile yapmış" dedi Melih

"Beni en iyi senin anlaman lazımdı Melihcim. Aramızda benden sonra tek aşık adam sensin sonuçta. O kız için neler yaparsın ne dayaklar yersin düşün ve bana hak ver"

Batunun sözlerinden sonra Melihin yüzü buruştu. Kaç gündür ana gündemimiz buydu. Ağır abimiz aşık olduğu kızı bize söylemiyordu. Ki söylemesi için şiddetten tut duygu sömürüsüne kadar herşeyi kullanmıştık. Ama işe yaramamıştı.
Açıkçası kendi payıma çok merak ediyordum. Grup içinde daha çok Melihle zaman geçiriyordum. Çünkü ikimizinde hem dersleri hem ateraman zamanları bir olunca tüm gün beraberdik. Ama onun bir kıza başka gözle baktığını görmemiştim.

"Lan puşt onla bu bir mi? Ben o bakışımdan anlar diye ona aşka bakmaya kıyamıyorum. O rahatsız olur diye aşkımı dile bile getirmiyorum. Ona dokunmanın hasreti ile ellerim titriyor. Sen gidip çay bahçesinde kızla fingirdemeni bunla bir mi tutuyorsun? "

Hepimiz Melihin açıklamasından sonra dumur olmuştuk. Ben onun dışarıya sert gözükse de kalbinin yumuşak olduğunu biliyordumda bu sadece biz üçümüze özel sanıyordum

Tanımadığım kızı kıskanmıştım. Bizim aramıza kimse giremezdi normalde ama Melihin ona aşkı bizim dostluğumuzdan daha büyük olur diye korkuyordum.


Ağzını Yerim [boy×boy] - TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin