41. güzel gördüm demesin

7.4K 405 82
                                    

Her ne kadar şuan bizimkilerin arkadasından koşarak gitmek istesem de kendimi zorlayarak Nisaya döndüm. "Güzelim beni düşündüğünü biliyorum ve buna minnettarım. Ama karşında ahkam kestiğin insanlar benim tüm hayatım. O yüzden lütfen dikkatli ol ve beni arada bırakma.

Hem böyle yaparak Batuyu zor elde edersin haberin olsun. Bizimkisi birine gıcık oldumu bir daha yaklaşmaz. Senin yerinde olsam gider açılırdım ona. Çünkü biraz daha beklersen onların kafalarında farklı biri imajı çiziceksin ve sonra naparsan yap bu değişmeyecek"

Nisaya değer veriyordum. Batu ile birlikte olmalarını çok istiyordum. Çünkü Batuyu ancak o akıllandıra bilirdi. Ama bu günkü yaşananlar beni korkutuyordu. Bizimkilerin tepkisini anlamasamda birazdan bana zorla anlatacaklarından emindim. Bu süreçte Nisayı bizim gruba kazandıramazsam bir şansı daha olmayacaktı.

"Özür dilerim. Kendimi çok kaptırmışım. Senin ne kadar üzüldüğünü gördüğüm için galiba. Ama söz gelecek sefer dikkatli olucam" dedi Nisa.

Kafamı sallayarak onaylayıp onu Mügeyi öptüğüm gibi başından öperek ona verdiğim değeri hissetmesini istedim.

"Ama Batu konusunda korkuyorum. Ya beni reddederse?"

"Ah be güzelim, ben o zaman öleydim. Aşk, korkunun arkasın sığmayacak kadar büyük değilse zaten aşk değildir. İyice düşün karar ver" diyerek yanından ayrılıp bizimkilere doğru yürüdüm.

Bir yandan da endişeliydim daha ilk günden kavga edeceğiz diye. Çünkü orda durup Nisa ile konuştuğum her saniyeyi burnumdan getirecek gibi bir his vardı içimde.

Bizimkilerin oturduğu masaya vardığımda Batu bana sen bittin mesajı veriyordu gözleri ile. Müge suratıma bakmaz iken Fıratta ayağı ile ritim tutuyordu. Ooo buyrun cenaze namazına. Sesimi çıkarsan beni gebertcekler korkusundan onların konuşmasını bekledim.

"Ay dayanamıyorum. 3 gündür düşünmekten çıldırcam. Niye Melih, niye kardeşin olan benim bu aşktan haberim yoktu?"

"Kimsenin yoktu Mügem. Nolur yapma böyle"

"Ben kimsemiyim?

Benimkisi de soru. Öyleymişim.

Beni Nisayı kıskanacak duruma düşürdün be abi. Ne diyim Helal olsun"

"Güzelim onla alakası olmadığını bilmene rağmen beni üzmek için deme bunları. Senin Çisemden bir farkın yok gözümde ve bunu sen iyi biliyorsun" dedim.

"Bilmiyorum abi. Artık hiç bir halt bilmiyorum. Benim babam öldüğünde, ben ruh gibi dolaştığımda girdiniz hayatıma. Sana baba olucaz, sana abi olucaz, sana kardeş olucaz dediniz.

Yıllardır bundan kuşku duymadım. Anam kendini içkiye vurduğunda da size sığındım, babasızlıktan ağladığımda da.

Ama anladım ki hayatım da bana acıdığınız için varmışsınız. Keşke bunu daha erken anlasaydım da size yük olmasaydım" diyip ağlamamak için sıktığı çenesi ile kafasını çevirdi.

Hemen ayaga kalkıp oturduğu sandalyenin önüne çökerek bana bakmasını sağladım.

"Bana kızgınlığın sana anlatmadığım için mi? " dedim

"Melih başka ne için olabilir Allah aşkına? Nasıl canım yandı biliyormusun? Bana kol kanat gelen insan sayısız geceler yapayalnız ağlıyormuş ama benim haberim yokmuş. Ama haklısın abi napıcaksın Mügenin kırık kanatlarını"

Ağzını Yerim [boy×boy] - TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin