11 - "Haluatko sä?" // Hermione

1K 44 6
                                    

{ Tää tarina on tänään (16.10.) ykkösenä #dramione -rankinglistalla!! + ton kuvan creditit menee sille kuka ikinä teki sen <3
Täs osas kirjotan pientä smuttia jos osaan ihan vaan tiedoks (feel free to cringe at this)}

Katsoin platinablondia poikaa ymmälläni. Yritin etsiä hänen kasvoiltaan pienintäkin valehtelun merkkiä, mutten yksinkertaisesti löytänyt mitään muuta kuin rakkautta ja epätoivoa. Yllätin meidät molemmat kietomalla käteni pojan kaulaan ja suutelemalla häntä.

Hän kuitenki vetäytyi kauemmas ja rypistin otsaani. "Mennää johonki muualle", Draco kuiskasi ja tajusin itsekin vasta nyt, että seisomme vielä Suuressa salissa jossa oli opettajia. Nyökkäsin ja nappasin kädestä poikaa, joka lähti viemään minua ulos salista.

"Oota", naurahdin potkien korkokengät pois jalasta. Otin ne käteeni ja seurasin blondia täydellisyyttä portaita pitkin toiseen kerrokseen. Pysähdyimme nauraen seinää vasten ja Draco lukitsi minut käsillään paikalleni. "Mitä?" naurahdin ja hän painoi sormensa huulilleni pidätellen naurua. "Oo hiljaa", poika kuiskasi suudellen minua ja vastasin siihen hymy korvissa saakka. Dracon käsi liukui mekkoani pitkin reidelleni ja vedin paidan hänen housuistaan antaen pitkiä ja täyteläisiä suudelmia.

"Oota", huokaisin kuullessani äänen ja vilkaisin ympärillemme. "Kato", Draco kuiskasi huomatessaan oven ilmestyneen käytävän päähän. "Tarvehuone", hän jatkoi ikään kuin olisin ollut tyhmä ja lähti vetämään minua ovea kohden. Avasimme oven jonka takaa paljastui tumma huone. Huone oli valaistu vain kynttilöin ja sen päässä sijaitsi sänky. Erittäin hieno sänky. "Hitto", poika mumisi vieressäni ja työnsin hänet sisään huoneeseen sulkien oven perässäni. Heitin käsissäni kantamani kengät lattialle ja kurottauduin varpailleni suutelemaan luihuispoikaa.

Hän vastasi suudelmiini tavalla, jollaista en ollut ikinä kokenut.

Suudelmat tihkuivat himoa ja kiihkeyttä, mutta silti hieman epätoivoa ja rakkautta.

Hän työnsi minut seinää vasten ja heitti takkinsa lattialle.

Aloin avata hänen kaulassa sijaitsevaa rusettiaan kun poika itse avasi mekkoni vetoketjun antaen minulle kylmiä väreitä.

Jessus hän tuntui jo hyvältä vaikken konkreettisesti vielä tuntenut mitään.

"Draco", kuiskasin suudelmien välistä. "Mmh?" poika mumisi epämääräisesti. Nostin katseeni hänen silmiinsä. "Entä jos meitä aletaan ettimään?" kysyin ja hän hipaisi poskeani. "Murehditaan siitä huomenna, jooko?" hän kysyi ja nyökkäsin.

Suudelmien muuttuessa vaativimmiksi ja intohimoisemmiksi aloin avaamaan pojan kauluspaidan nappeja. Työni tehtyä hän riisui paitansa heittäen sen lattialle.

Hän näytti upealta ja niin kauniilta.

Vaalea rintakehä kohoili tasaisesti pojan hengittäessä ja katsoessa minua haluten.

Draco nosti minut syliinsä ja kantoi sängylle minun kikattaessani.

Hän suuteli kaulaani.

Voihkaisin.

Autoin häntä vetämään mekkoni pois ja hänen katseensa kierteli nyt melkein paljaassa vartalossani.

"Sä oot kaunis", kuiskaus kuului korvani juuresta ja hymyillen suljin silmäni.

Hän oli ihana.

Liian ihana minulle.

Hetki hetkeltä hän sai minut haluamaan itseään enemmän.

Se oli outo tunne.

Yritin pitää naamani peruslukemilla pojan liu'uttaessa kättään vyötäröltäni reidelleni.

darling, i'm scared | finnish dramione [VALMIS]Where stories live. Discover now