48

1.4K 153 57
                                    


Gecenin karanlığın da yan yana uzanıp tavana bakıyordu ikisi de. Uzun bir sessizliğin bıraktığı izler vardı ikisinin de nefesinde.

"Uyudun mu?"

SeokJin adamın tok sesine karşın gülümseyip hafifçe sağına dönerek başını yastığından kaldırıp sıcacık göğse yaslamıştı. İç çekip yanağını süreledikten sonra gözlerini kapayarak mırıldanmıştı SeokJin.

" Ne geziyor aklında?"

Taehyung parmaklarını siyah tutamlara çıkarıp yavaşça okşarken aklından geçenleri düşündü ama yoktu. Zihni bomboş aklından firar eden cümlelerin geride bıraktığı ağırlık dahi sarhoştu.

"Bilmem, pek bir şeyler yok aslında."

Hafifçe hareket ederek göğsünde uyuklayan SeokJin' in kafasının yastığa düşmesini sağlamış daha sonra da şaşkın - daha çok öfkeli - bakışlarının altında yataktan kaymış ve kollarını ince bele sararak yüzünü adamın sert göğsüne bastırmıştı.

" TaeTae, bir sorun olmadığına emin misin?"

Taehyung cevap vermek yerine üşüyormuş gibi olduğu yerde büzülüp SeokJin' e daha çok sokulmuştu.

"İyiyim, saçlarımı sever misin biraz?"

SeokJin hızlıca elini renkli yumuşacık saçlara daldırmış ve kollarını biraz aşağısında kalan adamın omuzlarına dolamıştı.

"Severim, uykun mu geldi?"

Taehyung örtüyü üzerlerine çektikten sonra aynı yerine yerleşmiş ve hafifçe iç çekmişti.

"Çocukluğundan bahsetsene biraz. Sen de her yeri birbirine katan baş belası tiplemesi var."

SeokJin başını geriye atarak derin bir kahkaha atmadan önce elinin altında ki Taehyung' un omuzlarını cimciklemişti.

"Belki biraz ama özümde usluydum." kendi kendine kıkırdayıp sözlerini yalanlayacak bir anısını anlatmadan önce hafifçe aşağı kayarak sevdiği adam ile göz göze gelmişti. " Bir keresinde annem un kurabiyesi yapmış misafirler gelecek diye görsen nasıl bir hazılık. Tabi ben o zamanlar 10 falan yaşlarındayım, misafir için hazırlanan şeylerin yenmemesi gerektiğini bilmiyorum. Un kurabiyelerinden gelip gideren yemişim ama ne kadar çok gelip gitmişsem bir tepsi bitmiş. Annem çıldırmıştı tabi, biraz fevriydi. Misafirlerin önüne beni koymakla tehdid etmişti. Ay ama görsen Tae, bir ağlıyorum bir ağlıyorum neymiş yenip bitecekmişim. Çok salakmışım ya keşke anlatmasaydım kendime saygım kalmadı. "

Kendi kendine kaşları çatılıp kendini azarlayan adama karşın hafifçe gülümsedi Taehyung.

"Eğer," bir süre duraksayım dudaklarını ıslattı. Ay ışığı daha da aydınlatıyordu odayı. SeokJin' in yüzüne parsel parsel serpilmişti ışığı. "Namjoon sana bu taktiği vermeseydi nasıl çıkadın karşıma?"

Siyah saçlı bir süre dudaklarını büzerek düşündü açıkçası karşısına çıkmak için onlarca plan arasından en çok Namjoon' unkine aklının yatma sebebi popüler dengeydi.

"Biliyorsun, biz o güzel çağın çocuklarından değiliz. Ne kapına gelip serenat yapmak ne de senin için bir kaç dize şiir yazmak mantıklıydı. Savaşın ortasında sana yazdığım mektuplar da yoktu. Bazı anlayışlar değişti, çok satan romanlar bir askerin gizlice büyüttüğü aşkından ya da ihtilal için her şeyi geride bırakan hikayeler değil artık. Sana belki inanması zor gelecek ama ben bir çift bakışın, bir tutam gülüşün kirli kelimelerle kazanılan şehvetten daha nadide olduğunu düşünüyorum. Sevdiğin birisine sırf fiziksel tatmin için zarar vermek bana çok acımasız gibi geliyor Taehyung çünkü benim yüzümden hızlı çarpan kalbin bile endişelendirir beni."

Yavaşça yanağını okşadı siyah saçlı olan. Ciddi olmaktan nefret etse de kaçamıyordu bundan.

" Namjoon der ki; zafere ulaştığınız da kimse geçtiğiniz yolları sorgulamaz. "

" Katılıyor musun ona? "

Taehyung' un kısık sesine karşın omuzlarını kaldırıp indirdi.

"Kook buna şiddetle karşı çıkar. Çünkü ona göre zafer gittiğimiz yoldur aslında."

Taehyung aralarında ki mesafeden rahatsız olmuş olacak ki başını biraz daha yaklaştırıp burnubu adamın hafif üşüyen burnuna değdirmişti.

"Ya sen?"

SeokJin neden bu kadar çok soru sorduğuna anlam veremese de sorgulamadı. Usulca bıraktı zihnini adamın dudaklarına.

"Seks ile bir derdim yok. Yani olup olmaması o kadar da mühim değil. Ama sevginin gösteriş biçimi arasında temas olduğuna inananladanım. Fakat naif bir duyguya yakışan cinsten. Ya sen?"

Taehyung gözlerini kapayarak adamın göğsüne doğru sokuldu.

"Ufak bir varsayım yapalım. Beni baştan çıkaracak sözlerde bulundun belki ileri gidip resimler başkalarının görmesi durumunda itibarının zedeleneceği fotoğraflar da atacaktın ama bunu es geçiyorum. Varsayalım ben senin yaşını, cinsiyetini, hatta duygularını önemsemeyen uçkuruna takılan bir adamım ve senin bana olan sevdiğini her şeyin ile suistimal ettim. Sevdiğim şey fikirlerin değil de bedeninin beni ne kadar sertleştirebildiği oldu. Ve bir gün sıkıldım ya da sen sıkıldın benden gitmek istedin olur ya bir başkasını sevdin ve ben elimde ki fotoğraflar ile seni tehtid ettim. Mahkum kaldın bana. "

" Taehyung be-"

"Bitirmedim. Bir şekilde yollarımız ayrıldı ve varsayalım oldukça iyi bir şekilde ikimiz de istediğinden bitirdik bunu ve senin kalbine birisi düştü. Onu tavlamak içinde mi bana attığın fotoğrafları atacaktın? Aynı cümlelerle mi aklına girecektin? Varsayalım bu kez birisini sevmenin bacak arası değil yürek işi olduğunu anladın ve ona en içten duygularınla açıldın. Bırakacak mı geçmiş yakanı? O seni böylesine masum severken senin sırf birisini tavlamak için kendinden verdiğin tavizler seni mutlu edecek mi? Her şeyi bırakalım, hayatında biri olmasın benim ile devam et. Bir süre sonra benim zihnim kurmayacak mı tuzak? Bedenine olan alışkanlığım sevgini görmeme engel olmayacak mı? "

SeokJin' in dolan gözlerine çıkardı parmaklarını hızlıca. Taşanları sildi usulca.

" Sevgine kefilim Krizantem. Ama attığın adımların muhtemel sonuçlarını da görmeni isterim. Bedenlerimizin sarmaşıklışı yüreğimiz de ki yaralara kadardır. Bırakalım da önce yüreğimiz birbirine kanıp kaynaşsın."

Sarıldılar. SeokJin duvarların ardından böylesine düşünceli böylesine duygusal bir adam beklemediğinden oldukça şaşkındı. Öylece durdular ikisi de. Taehyung uykuya dalınca SeokJin üzerlerini düzeltip yanağına ufak öpücükler bıraktı.

" Eğer o belası benim tarafımdan kesilecek Namjoon' a uymasaydım sana mektup yazardım. Çok uzun olurdu. Hem de kokulu olurdu Taehyung."

Gülümsedi, dudaklarından öptü çok yavaşça.

"Anne kokusu olurdu."

°°°

Final de görüşmek dilği ile❤️

Unutmadan Günceler adınds yeni bir texte başladım bakmak isterseniz profilimde 💖💖

Remisyon | TaeJin - TextingWhere stories live. Discover now