12

2.8K 300 128
                                    


Bunalıyordu, tüm bunlar zihninin susmak bilmeyen sesleri kaçmak istediği adam olmuşken aynaya bakmak onu bunaltıyordu. Gözlerinde bir parça hüzün vardı, yok sayılamayacak kadar kırılmıştı. Yine de gülümsemek ve devam etmekten başka şansı olmadığı için gelmişti buraya. Açıkçası pekte umrunda değildi bu yarışma zırvalıkları ama başvurusu(!) kabul edildiğinden gelmekte bir sakınca görmemişti.

Tamam kesinlikle Yoongi, biricik aşkı, hayatının anlamı haşin erkeğinin kuzeni diye yanında somurtan Kook' la birlikte gelmiş ve heyecandan bayılmamak için dakikada bir derin nefesler alıyordu.

"Sesim titremez dimi?"

Jungkook gerginlikten parmaklarıyla uğraşmayı kesip kendisine dolu gözlerle bakan adama gülümsedi.

"Hayır, kazanacağına eminim."

Gözlerini devirmeden edemedi amacı kazanmak değildi zira 3 bin kişi vardı! Sadece elemeyi geçenlerdi üstelik bunlar başvuru sayısını düşünemiyordu bile. 3 bin kişi için ufak be eleme daha yaparak sayıyı 2 bine düşürmüşlerdi ve bugün son gündü. SeokJin en son çıkmanın kesinlikle avantaj olmayacağının farkındaydı ama aşufte ruhu astsolis ilkelerine çok bağlıydı.

Başı ağrıyordu, kaç kişiyi dinlediklerinden emin değildi kendisi yarışmayacakmış gibi sağa sola laf atıyor yumuşak puflarda debeleniyor jüriyi pür dikkat izleyen Kook' un saçlarıyla oynayıp kulağını dişliyordu.

Nihayet ondan geriye kimse kalmadığında salaş gömleğini düzeltip parmaklarını da saçlarından geçirerek sahneye ilerlemişti. Sunan kişi adını anons edecekken juri koltuğunda oturan Min Yoongi gözlerini dehşetle açarak adamı susturmuş ve Seokjin' e bir şeyler karıştırıyorum ama sen beni takma cici çocuk bakışlarını atmıştı.

Verdiği bestenin notalarının piyanoda canlanmasıyla derin bir nefes alıp mikrofonu kaldırmıştı.

Annesinin de dediği gibi " gözlerini kapat, yüreğini sonuna kadar aç miniğim"

" i bami jinemyeon neol bol su eopseulkkabwa duryeowo.."

"Hassiktir!"

Taehyung gözlerini kocaman açarak kulaklıklarını daha çok bastırmış ve yaslandığı kolondan doğrulmuştu. Gözleri kapalı bir şekilde öylece sahnenin ortasında dikilen adamın sesinde ki onca duyguyu yüreğine alıp oradan gözlerine taşıyarak yere tekrar çökmüş titreyen gözlerini kapamıştı. 'Tanrım' diye düşündü Taehyung ' bu çocuk kırıkları da ne böyle?'

Yüreği titredi, SeokJin şarkısını bitirene kadar titreyen yüreğiyle birlikte dinledi onu. Ne zaman sustu o zaman gözleri açıldı, Yoongi' nin ayağa kalkarak coşkuyla alkışlamasını duyduğunda kendine gelerek telefonunu kavradı. Elleri titriyordu mesaj yazamayacağını fark ederek hızlıca aradı Yoongi' yi.

"Tanrım,"

"Onu istiyorum Yoongi. Ondan başkası olmaz."

Yoongi gülümseyerek sahneden giden SeokJin' e bakıp mırıldandı.

"SeokJin' i istediğine emin-"

"Evet, kesinlikle o olacak."

Yoongi keyifle telefonu kapayıp hızlıca instagram hesabına girmiş ve Yoongi' nin hesabına geçiş yapmıştı. Sevgili kuzeni şifresini unuttuğunu düşünerek hesabıyla çok uğraşmıyordu nitekim Tae, kendisine mesaj atan SeokJin' le birlikte anında hesabını ele geçirip şifresini değiştirmişti. Delicesine çarpan kalbiyle birlikte ismine tıkladı.

"Ah daha yakından görmeliydim."

Mesaj yazmak için derin bir nefes alıp titreyen parmaklarını bir kaç kez kapayıp açtı.

Minyoongi: Tanrı aşkına, bu şarkı sana mı ait?

Eşsizdin

Gerçek anlamda ve her anlamda

Eşsizdin

•••

Günde 3 bölüm ehehe kızışsın bakalım olaylar..Neyse biraz gidem de beni özleyin skdkdk BİR DE canlarım Shout to the wall adlı kurguma bakar mısınız aşırı flop kaldı. Jikook ve taejin 💕

Remisyon | TaeJin - TextingWhere stories live. Discover now