34

2.2K 231 83
                                    


"Derin derin solu SeokJin derin derin."

Önünde durduğu kapıya düşman bakışlar attıktan sonra işaret parmağını tehditkarca kaldırmıştı.

"Şimdi seni tekrar çalacağım ve usulca açılacaksın pis varoş!"

Zile tekrar tekrar basıp kapıyı ard ardına yumruklasa da açan olmuyordu üstelik henüz 3 dakika kadar önce sabahın 7' sinde gürültü yaptığı için bir kadın bastonuyla onu tehdit etmişti. Biraz şaşkındı, eski bir apartmanın en üst katında oturuyordu ve karşısında daire yerine çatının merdivenleri ve onunda önünde beyaz demirden asma kilit ile kitlenen bir kapı vardı.

"Açsana be kapıyı götüm dondu!"

Hava 40 dereceyi geçiyordu muhtemelen ama kimin umurundaydı sonuçta tek amacı o kapıyı açtırmaktı. Sesi oldukça tiz ve yırtık çıkıyordu ama gözleri dolu doluydu. Korkusu onu esir almışken kalbinde ki sancılarla dayanmıştı kapısına. SeokJin ne ciddi olmak ne de duygusal bir şekilde yaşamak istiyordu ciddiyetsiz karakteri sadece gülmesine müsade ediyordu ve eğer Taehyung' u kaybederse silinen tek şey gülüşleri olmayacaktı.

Çilingirci çağırmak için telefonunu cebinden çıkardığında açılmıştı kapı. Islak saçları geriye doğru taranmış bakışlarından taşan öfkenin aniden şaşkınlığa dönüşmesiyle bedeni afallamıştı.

"SeokJin."

Genç adam derin bir nefes alıp başını eğerek selam verdiğinde Taehyung kapıyı daha çok açarak içeri geçmesi için geri çekildi.

"Gelsene."

"Rahatsızlık için üzgünüm."

İçerisi oldukça güzel mobilyalarla döşenmiş ferah bir evdi. Temiz kokusu bu saatte bile kendini belli ediyordu üstelik her yer oldukça düzenliydi. Krem koltuğa oturup Taehyung' un gelmesini beklerken etrafa bakınıyordu.

"Bir sorun mu var?"

'Depresif şeyler yazarak bir gram aklımı sikip atman dışında hayır azını kırdığım' demek istese de usulca gülümsemiş ve başını olumsuz anlamda sallamıştı.

"Hesabını kapatınca birden endişelendim."

"Rahatsız etmek istememiştim sadece."

Rahatsız etmediğini söylemek yerine hafifçe gülümsemiş ve derin bir nefes almıştı.

"Provalar için bir başkasını bulmadıysanız devam ederim demek istemiştim."

Taehyung idrak edemiyor gibi bir süre baktıktan sonra hızlıca başını sallamıştı.

"Bulmadık, senden başkası olmazdı."

Uzun süren bir sessizliğin ardından SeokJin parmaklarıyla oynamaktan sıkılıp kaçamak bakışlar attığı Taehyung' un güzel yüzüne duyduğu hasreti göz ardı ederek bir şeyler söylemek için dudaklarını araladığında siyah saçlı mırılanmıştı.

"Bizden olmazdı zaten."

SeokJin çok fazla kırılmaktan sıkılmamış gibi hafifçe yutkunarak genç adama çevirmişti bedenini.

"Olmaz mıydı?"

Sonra kendi sorusuna cevap verip ayaklandı.

"Olmazdı."

Kapıyı açtı, bir şey demeden çıkıp kapadı ardından. Gözlerine birikenleri taşırmamak için yukarı bakarken açılmıştı kapı. İrkilip arkasını döndüğünde burun buruna geldiği adamın hızlı soluklarıyla dizlerinin titrediğini hissetti SeokJin. Konuşmadılar, sadece öylece beklediler. Otomatik lamba kapanıp onları karanlıkta bıraktığında Taehyung' un uzun parmakları hafifçe uzanmıştı yüzüne.

"Çok karanlık."

SeokJin başıyla onayladığında yüzüne dağılan nefes yüzünden oldukça sarhoştu. Ferah kokusuna sığınmamak için yumruklarını sıktı.

"Gözlerini çevir gün ışığına."

Taehyung gülümsedi, oldukça yorgun bir tebessümdü. Asırlarca savaşmışta yenilmiş gibi bitkin ve çaresizdi.

"O bana sırtını çevirdi ama."

SeokJin dolan gözlerini kırpıştırıp adamın omzuna doğru düşürdü başını. Kolları iki yanında sallanıyor tüm bedeninde hafif bir ağırlık geziniyordu.

"Çünkü karanlığa alışan gözlerin acıdı."

Taehyung kollarını doladı bedenine. Yavaş yavaş okşadı. Cevap vermedi, öylece beklediler ayakta.

"Bizden olmazdı zaten."

Bu kez konuşan SeokJin' di.

"Olmaz mıydı?"

SeokJin boynuna sakladığı başını sallamıştı öylece. Taehyung çekip içini yanağını adamın başına yaslarken boğazına oturan yumruyla kapadı gözlerini. SeokJin, geri çekilmeden ve boynuna ufak bir öpücük kondurmadan bir kaç saniye kadar önce fısıldamıştı.

"Yaralı ayaklarla, gül bahçelerinde koşamam ben."


•••

Naber

13k olduk eheheheh BU ARALAR AŞIIR MEŞGULÜM bir de pek yorum gelmedi dedim amaaan slkdmdmd

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

13k olduk eheheheh BU ARALAR AŞIIR MEŞGULÜM bir de pek yorum gelmedi dedim amaaan slkdmdmd

Neyse  SALVATION' U OKUSANIZA HAİN KARILAR

hevesle hikayeye başlıyorum kimsecikler okumuyor diye sonra ağlaya ağlaya köşede bekletiyorum YAZIK BANA ANNECİM neySe love ya 💕🥰💖

Remisyon | TaeJin - TextingWhere stories live. Discover now