25

2.4K 284 164
                                    


Yan yanayken her daim konuşanlardan olmamışlardı genelde konuşan da SeokJin oluyordu ama bu seferki sessizlik ikisini de huzursuz eden cinstendi.

"Sesim bir kaç kez kaydı ama-"

"Gösteriye az bir zaman kaldı. Hata yapmaya devam edemezsin."

SeokJin ağzına tıkılan laflarla yutkunup bakışlarını kucağında ki ellerine çevirmiş ve hafifçe dudaklarını büzmüştü. Taehyung bugün her zamankinden aksiydi. İkiside sahnenin arkasında yan yana oturuyor SeokJin' in bestelediği şarkıyı ufak dokunuşlarla süsledikleri için kulaklarına sakin piyano sesleri ilişiyordu.

"Taehyung, iyi misin?"

Adam yüzünü ona çevirdiğinde Seokjin hafifçe geri çekilmiş ve istemsizce kaşlarını çatmıştı. Yüzünde soğuk bir ifade bakışlarında bariz bir öfke vardı.

"Annen nasıl SeokJin?"

İrkildi, sözleri mi yoksa yüzünde ki ifade mi kalbini kırmıştı emin olamıyordu ama bir şeyler hoşuna gitmemişti.

"Tuvalete çıksan haberim oluyor ama tuhaftır ki şarkı bestelediğin annen hakkında hiç bir şey bilmiyorum."

SeokJin bakışlarını kaçırıp oturduğu yerde hafifçe kıpırdandı. Boş konulardan saatlerce konuşabilirdi çünkü onu seviyordu ama annesini nasıl anlatabilirdi? Ona olan özlemini yok sayıp nasıl öylesine bir şeymiş gibi konuşabilirdi?

Taehyung neden bu kadar öfkeli olduğunu anlamlandıramasa da kendisini durduramıyordu. Onun izni olmadan dalmıştı hayatına, durdan yoktan anlamayarak kalbine parmaklarını saplamış arkasını dönmeyi başarsa sırtına yaslanmıştı.

"Aklımda üç ihtimal canlandı, biri annenin vefatı diğeri babanla ayrılmış ve seni terk etmiş olmasıydı ama benim aklıma ilk gelen annenin yanında olması ve bana yalan söylemen."

SeokJin dolan gözlerini dikti adama. Her notasına göz yaşlarını armağan ettiği şarkısı hala çalıyordu, sesi de kayıtlardan taşıyordu annesine olan özlemi her yerden ulaşıyordu onlara. Fakat tek duyan kendisiydi, Taehyung kapamıştı kulaklarını ona.

"Kendi verdiğin yargılar yüzünden bana neden öfkelisin?"

Oldukça sakin çıkmıştı sesi ama içinde kopanları durdurmak için yumruklarını sıkıyordu. Taehyung derin bir nefes almamak için dişlerini sıktığında SeokJin farklı yorumlamış ve hafifçe gülümsemişti.

"Tahmin edeyim! Babamı yanında bir kadınla, eşiyle görünce sana ulaşmak için ufak bir yalan uydurduğumu düşündün ama sonradan, sakinleşerek diğer ihtimalleri de aklına getirdin yine de en büyük yüzdeyi yalan söylememe verdin çünkü ben sanal ortamda tek derdi bel altı olan abaza beyninin olduğu yerde tamamen senin çıplak görüntülerini saklayan bir asalağım ve seni elde etmek için tüm acılarımı ortaya dökerek sana oynarım!"

Sesinin sonlara doğru artması üzerine Taehyung ayaklandı. Devam ederlerse daha da saçma cümleler çıkacaktı ağızlarından uzaklaşmak için arkasını döndüğünde kolunda oldukça güçlü bir tutuş hissetmiş hatta bir adım geriye tökezlemişti.

"Ne yapıyorsun?!"

"Asıl sen ne yapıyorsun?!"

İkisinin de sesi müziği ara ara bastırıyor sahneye kadar ulaşıyordu. Jungkook, Yoongi' nin iki sandalye uzağında çaktırmadan onu izliyorken duyduğu seslere karşın kaşlarını çatmış olsa da ayaklanmayı düşünmedi.

"Bana sorabilirdin? Baban tekrardan mı evlendi diye. Bende sana anlatırdım! Evet derdim bu yüzden 2. Kez üniversiteye başladım bu yüzden hiç durmadan ülke ülke geziyorum, annemin yerinde bir başkası olduğu için eve adımımı atamıyorum evet annemin ölümünü hala kabul edemediğim için ondan açık açık bahsedemiyorum."

Taehyung eğer kıpkırmızı kesilen yüzüyle nefessiz bir şekilde konuşan çocuğun kollarından tutarsa sakinleşir sanmıştı ama adım attığı anda itilmişti geriye.

"Sorabilirdin! Ama sormadın! Çünkü istemedin kafanda beni bitirebilecek tek şey buydu ve sende beni bitirdin. Neden?! Sana güzel sözler yalanlar ve sakladığım duygularımla gelmediğimden! Sana göre kirli düşüncelerim olduğundan ve sevişmek ne demek bilmeyen ruhunun gözlerine kırmızı kalemle çarpı işareti çekildiğinden! Sen," demişti soluk soluğa Taehyung' un gömleğinin yakasından kavrayarak kendine çekip bağıran o değilmiş gibi yavaşça tıslar gibi konuştu. "Beni sevmeyi denemek yerine ilk fırsatta karalamayı seçtin."

Gözyaşları öfkesinden ve uğradığı hayal kırıklığından yüzünde sicim gibi kayıyordu. Elini gevşetip geri çekildi, derin bir nefes alarak dilini yanağının içinde gezdirmiş ve ukalaca gülümsemişti.

"Bil diye söylüyorum," demişti Taehyung' un kasıklarına dizini geçirmeden hemen önce. " ne buna ne de sana ihtiyacım var."

•••

Seokjin Reis yargı dağıttı sıra bende

GeÇ BÖLÜM GELİYOR çünkü benim tek hikayem bu değil ama ben baya flopum. Rica etsem isterseniz bir de işiniz yoksa skkdmd TELOS' u okur musunuz? Fantastik ve oldukça güvendiğim bir kurgu 💕

okumazsanız da kırılan hevesimle ağlayıp bölüm yazmam

başka hikayelermde var... ÇOK OLDUKÇA ÇOK ALDKSÖDMD içlerinden biri 💕öakdösxmsşsmdmf

 ÇOK OLDUKÇA ÇOK ALDKSÖDMD içlerinden biri 💕öakdösxmsşsmdmf

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Remisyon | TaeJin - TextingWhere stories live. Discover now