23

2.4K 255 55
                                    

SeokJin derince bir nefes alıp dolu dolu gözleriyle etrafına bakıyor sarılan kolunu kıpırdatmadan hemen yan koltukta uzanan ve bacağı sargıda olan Namjoon' un elini tutmasına izin veriyordu.

"Böyle iyi mi?"

Jimin, bacağının altına bir yastık koyup yumuşak sesiyle sorduğunda Namjoon başıyla onaylamış ve L koltukta yanına oturan adamın dizlerine başını yaslamıştı.

"Acıyor mu çok?"

Namjoon başını olumsuz anlamda sallayarak gözlerini kapamıştı.

"Biraz acıyordu ama artık hiç yok."

Jungkook içeriye elinde bir tepsiyle geldiğinde hafifçe gülümsemiş ve bacaklarını indirerek oturması için yer açmıştı.

"İçinde serinleyin. Sıcaktan beyniniz yanmış hep."

SeokJin huysuz bir tavırla kolayı alıp geriye yaslandığında önlerinde ki sehpaya tepsiyi koyan Kook' a kötü kötü bakıyordu ki telefonu çaldı.

"Bu kim ay?"

Bilmediği numaraya bakarken sms atmak için parmaklarını hareket ettirdiği sırada paketinin bittiğine dair ard ardına mesajlar gelmişti. Gözlerini devirerek aman çokta fifi modunda telefonu bırakacakken bir bildirim daha gelmiş ve gözleri kocaman açılmıştı.

"HASSİKTİR NE?!"

Panikle telefonu cebine atıp Kook' a saldırarak telefonunu kapmış ve şifreyi denemişti.

"Taehyung mesaj atmış paketim yok ağlayacağım şimdi lan açsana şunu KOOK VERSENE ŞU TELEFONU!"

Aralarında birden amansız bir mücadele başlamış Kook kibar olmaya çalıştıkça SeokJin vahşilemişti. En son kulağını ısırdığında telefon elinden kaymış ve kilidi parmak iziyle birlikte açılmıştı.

SeokJin telefonu kaparak başka bir yere kaçarken onun ardından giden Kook' a birisi çelme takmıştı.

Yere kapaklanan adam katil bakışlarıyla kendisine gülümseyen Namjoon' a atılacakken Jimin adamı korumak adına üzerine yatmış ve cırlamıştı.

"Bırak be kocamı!"

"Çelme taktı bana! LAN SEOKJİN VER O TELEFONU!"

SeokJin lavabonun kapısını kitlemiş bu sırada telefon kapanmasın diye elini ekranda sürekli gezdirmişti. Nefes nefese yerde ki paspasa oturup sırtını hunharca dövülen kapıya yaslarken otomatik ödemeyle faturasının yenilenmesine bir kaç dakika kaldığı gerçeği aklına dank etti. Omzularını silkip telefonunu çıkararak Taehyung' un numarasını geçirecekken ekrana bir bildirim düştü.

Güzelim : Tamam, sonra görüşürüz💕

Gözleri kocaman açılırken numarayı kendi telefonuna kopyalıyordu ki sırtını yasladığı kapıdan ufak bir çadırdama geldi. Korkuyla kalkıp biraz geriye kayarken son saniyelerini de hainlik yaparak geçirmek istediğinden geçirdiği numarayı hızla aradı.

"Kimmiş bakalım güzelin?"

Kapı kırılmış, Kook üstüne atılmak yerine nefes nefese elini uzatmıştı.

"Telefonumu ver bende sadece 3 kemiğini kırayım."

SeokJin, telefonu adama doğru atıp hınzır gülümsemesiye tuşladığı numarayı aradığında ekranda beliren isimle sırıtışı yerini kocaman gözlere bırakmıştı.

"Aranıyor mu, Köstebek?"

Jungkook telefonunu hızlıca kontrol ederken duyduğu cümlelerle kaşlarını çattı. Bir kaç saniye sonra hopörlerde ki sesle dondu kaldı.

"Hassiktir."

•••

BUNDAN SONRA TAEJİN OLUCAK SÖZ EHEHEH AMA BAZI ŞEYLER DE OTURMALIYDI EHEHEH

yunki 💕💕💕💕💕💕

yunki 💕💕💕💕💕💕

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Remisyon | TaeJin - TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin