33.Bölüm: Çiçeğim

14K 931 280
                                    

Yeni bölüm Duyuruları,
Karakter Resimleri,
Gelecekten Kesitler ve oylamalar 'mlekshnn' adlı instagram hesabımızda. Merak ettiğiniz her anda bilgi alabilirsiniz :-)

Keyifli okumalar :-)

....

Yanağından usulca tek damla yaş süzüldü, bu yaş ölme korkusundan değildi sadece şu an silahı kafasına dayatan kişinin ağabeyi olmasındandı.

Şakağındaki silah, kızın bütün vücudunu titretti. Gözlerinin önünden bir film edasında tüm hayatı geçti.

Çocukluğu, abisiyle ilk tanıştığı gün, annesini kaybettiği an, doğum günü gecesi, babasının ölümü, o küçük eve sığınışı, genç adama aşık oluşu, sözlenişi..

Gözlerini yumdu, aklında tek bir şey belirdi. Bir daha mavilere bakamayacaktı, bir daha kokusunu hissetmeyecekti. Çok büyük bir hata yapmıştı. Adamı kendine aşık etmemeli, geride onun için üzülecek birini bırakmamalıydı.

Bir ses duyuldu, kızın telefonu çalıyordu. Tam sol çaprazında küçük bir sehpanın üzerindeydi. Kafasını çevirmek, bakmak istedi. Cesaret edemedi, bekledi. Hiç durmamasını, telefonun ucundaki kişinin onu bu durumdan çıkarmasını istedi.

Elleri tir tir titriyordu, bakışı yeniden aynaya kaydı. Siyah bir takım elbise giymişti silahı tutan elin sahibi. Gözleri çok tanıdıktı, aynı evin içerisinde defalarca karşı karşıya gelmişlerdi. Ağabeyinin Serdar'dan sonraki en yakın adamıydı.

Avucunu sıktı, gözlerini yeniden yumdu. Cesaretini toplamaya çalıştı, güçlü durmak zorundaydı. Derin derin nefes aldı, kulağına ses ulaştı.

Kemal kapının ardındaydı, kızın toplantıya hala gelmemiş olması onu endişelendirmiş, küçük bir izin isteyip çıkmıştı. Elini kapıya bırakmış yavaşça yumrukluyordu.

"Nehir"

Ses yoktu, içeride kafasına silah dayayan adama baktı. Adamın gözleri şaşkındı, beklediği bu değildi.

Kemal'in kapıyı yumruklamaları sertleşmeye başlamıştı, iki elini de kapıya dayadı. Sessizce ismini tekrar ediyor, birilerine duyurmaktan endişe ediyordu.

"Nehir!"

Derin bir nefes aldı genç adam, elini kulpa bıraktı. Daha fazla beklemek istemiyordu. Müsait olmayacağını düşünse bile aşağı yukarı hareket ettirdi, açılmadı, kilitlenmişti.

"Nehir!! Odada mısın?"

Şakağındaki silaha baktı genç kız, adamın gözleriyle buluştu gözleri. Yumruklanan kapı kızı biraz da olsa rahatlatmış, adamı da endişelendirmişti.

Bir ses daha yankılandı odanın içerisinden. Kızın telefonu yeniden çalıyordu. Bakışını yavaşça soluna çevirdi, kafasını hiç oynatamıyordu. Adam, silahı kıpırdatmadan telefona yaklaştı.

Eline aldı, baktı. "Mavi'm" yazıyordu. Ekranı kızın gözlerine çevirdi, Nehir'in gözünden tek damla yaş süzüldü.

Yığınla iş üstüne yıkmalarına rağmen adam onu arıyordu. Onu merak ediyor, sesini duymak istiyordu. Derin derin nefes aldı, kafasını eğdi.

Adamın hızla sesini kapatıp koltuğa fırlattığı telefona kaydı bakışları, Ali Demir'i düşündü. Kim bilir nasıl da meraklanacaktı? Belki de işleri bırakıp onu bulmak isteyecekti.

"Nehir!! Kapıyı kıracağım!!"

Derin nefes verdi Kemal, sabrı tamamen taşmıştı. Umurunda değildi hiçbir şey, kim duyarsa duysun, kim görürse görsün aklındaki tek şey, kızın iyi olduğunu görmekti.

Bir Davetsiz Misafir - (Bitti) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin