final part 2, 3.9

469 55 8
                                    

inanın bana, yazarken daha heyecanlanıyorsunuz.
eğer saçmaladıysam çok üzgünüm, ellerim titriyor...
0000'

jaemin, renjun'den önce ayrılmıştı yurttan. ondan sonra çıkarsa belli ederdi, ondan önce çıkması durumunda da belli edecekti ancak bir iki saat önce çıktığı için göz ardı edilebilirdi.

sonuç olarak bugün her şey ortaya çıkacaktı.

sokakta ağır adımlarla ilerlerken karşıda oturan yaşlı kadının köpeğini hemen yanında ilerler bir şekilde buldu. bu köpeğin her şeyi hissettiğine yemin edebilirdi, tıpkı jaemin gibi o da heyecanlı gözüküyordu.

- merhaba daisy.

hafifçe yere eğildi ve minik arkadaşının başını okşadı yavaşça. daisy, olayı başından beri bilen tek şeydi. belki jaemin'i anlamıyordu ancak o ağladığında daisy de üzülüyor, o mutlu olduğunda daisy de mutlu olduğunu belli edecek şekilde kuyruğunu sallıyordu.

- evet, bugün buluşacağız. çok heyecanlıyım, ki bunu senin de hissettiğine eminim. şimdi plaja gitmem gerekiyor ve sonra... sonrasını bilmiyorum. daisy, korkuyorum.

derin bir iç çekti. köpek, neşelendirmeye çalışırcasına dilini jaem'in yüzünde gezdirdi. işe yaramıştı da, çocuk gülmeye başlamıştı.

- daisy! dur! sakin ol kızım... biliyorum, biliyorum yüzümü seviyorsun ancak bugün köpek salyası kokmamam gerekiyor, anlarsın ya.

başını iki yana salladı ve köpeğin başına bir öpücük bırakıp ayağa kalktı. o da gitme zamanının geldiğini anlamış gibi karşıya, sahibinin yanına geçti.

yüzündeki ıslaklığın üstünden eliyle geçerken gülümseyerek bayan lee'ye el salladı ve plajı bulana kadar yolunu adımlamaya devam etti.

son yarım saat

yaklaşık bir saattir burada oturuyordu, artık sıkılmaya başladıysa bile heyecanı ilk anki gibi kalbini çıldırtacak düzeydeydi. ayaklanmaya karar verdi, çevresine bakındı.

henüz "kimse" yoktu.

plajın ucuna gidip gelene kadar çocuğun gelebileceğini düşündü, yavaş adımlarla ilerlemeye başladı. sonuçta kolayca geri dönebilirdi.

gün batımına 20 dakika,
gün batımına 15 dakika,
gün batımına 5 dakika.

jaemin, gitmesi gereken saati unutmuştu.

off-road ;; renminWhere stories live. Discover now