015

309 11 5
                                    

A/N:

Ik ga vanaf nu elke dag één hoofdstuk publiceren! ;)

Nog een hele fijne vakantie.

Liefs xx

*****************

Hoofdstuk 15

Isis kwam in de donkere hotelkamer van haar en Carel. Het liefst wilde ze hier nu niet zijn maar ze kon niet anders. Ze had niet het pasje van iemand anders kamer momenteel.

Ze hield haar pasje voor de scanner en liep de kamer binnen. Het licht sprong aan en ze ging regelrecht naar haar bed.

"Isis?" vroeg Lisanne en met tegenzin kwam Isis omhoog. Ze zag in het donker Lisanne en Ivy staan. "Wat is er gebeurt?" vroeg Lisanne en de twee meiden kwamen naast haar zitten.

"Noa.. Hij. -" Isis haar adem stokte en weer kreeg ze tranen in haar ogen. "Wat heeft Noa gedaan?!" Ivy kwam meteen overeind. "Noa heeft me gezoend." mompelde Isis en keek weg.

"Oh wow."bracht Lisanne uit. "Maar ik vind hem niet leuk! Althans, daar ga ik vanuit. Ik had hem weg geduwt. Ik ben verliefd op Carel, niet op Noa. Ik heb een gezin en.. -" de woordenstroom kwam uit Isis haar mond.

"Rustig Ies." Ivy wreef gerustellend over haar rug.

"Het komt wel goed. Wat je wel moet weten, is dat je dit niet lang voor je kunt houden. Tot Carel er zelf achter komt. Leg het hem eerlijk uit en hij zult respect moeten hebben voor jouw mening."zei Lisanne die voor haar zat.

"Bedankt." een waterig glimlachje kwam te voorschijn. "Jullie zijn echt de beste vriendinnen die ik kan wensen." zei ze erna. Lisanne en Ivy glimlachtte en ze gaven Isis een knuffel.

"Wij zijn ook blij met jou." vertelden ze haar en Isis glimlachtte.

"Maar Lisanne, vertel. Zag ik jou nou met Sierhuis?" Isis toverde een grijns op haar gezicht. Lisanne werdt knalrood. "Misschien." mompelde ze en keek weg.

"Wat? Wat is er gebeurt?" vroeg Jvy verward. "Kaj en ik hebben gezoend." zei ze zacht. "EINDELIJK!!" schreeuwde Ivy blij. "Stt!" siste Isis lachend en ze moesten alle drie lachen.

"Hoe gebeurde dat zo? Ik wil details weten!" zei Ivy. "Kaj vroeg of ik mee ging een eindje lopen. Toen stelde hij zijn gevoelens voor me open en hadden we gezoend."

"Lucky bastard." Isis grijnsde naar haar beste vriendin. "Maar, er is nog iets?" vroeg Ivy, die Lisanne langer kende dan vandaag.

"Ik heb hem verteld dat ik niet zeker wist of ik het wel kon. Met alle fans en paparazi die er bij komt kijken. Ik kan ineens beroemd worden en ik weet niet of ik dat wel wil." er viel een stilte in de kamer.

"Lisanne Sanders! Je gaat me toch niet vertellen dat je dat echt gedaan hebt?!  Kaj heeft ook gevoelens, he. En als ik hem naar je zie kijken weet ik dat hij niets liever wilt dan jou. Andersom ook. Ga er gewoon voor. Kaj is een lieve jongen en daar zijn er tegenwoordig niet veel van!" zei Isis.

"Ik ben heel dom geweest..." mompelde Lisanne. "Ga nu naar hem toe dan!" zei Ivy aanmoedigent. "Weet je het zeker?" vroeg Lisanne. "Natuurlijk, jullie horen bij elkaar." glimlachtte Isis.

"Bedankt meiden." Lisanne stond op en liep de kamer uit. Isis gniffelde. Soms kon Lisanne een beetje onhandig zijn.

"Wil je het aan Ca vertellen?" vroeg Ivy toen serieus. "Ik zal wel moeten. Zoals Lisanne al zei, ik kan dit niet lang achterhouden." zuchtte Isis.

"Als hij niet boos wordt probeer ik uit te leggen dat ik niets voor Noa voel dan alleen maar vriendschap." voegde ze eraan toe. Ivy knikte begrijpend.

"Ik ben er als je me nodig hebt." zei ze gerustellend en Isis glimlachtte naar haar. "Ik vertel het zo gelijk maar, dan ben ik er het snelst vanaf.." zei Isis en voelde haar buik zwaar worden.

"Je kunt het. En je hebt Noa weg geduwt, jij hebt niets fout gedaan Ies. Noa zoende jou, jij hem niet. Ik daarentegen heb Donny wel een keer bedrogen, maar dat is een ander verhaal." zei Ivy.

"Wat was er gebeurt?" vroeg Isis. "Ik dacht dat ik ook gevoelens had voor Rody." legde Ivy uit. "Ouch." mompelde Isis en keek haar medelevend aan. "Maar dat bleek uiteindelijk niet zo te zijn, gelukkig. Het was maar een moment omdat ik ruzie had met Donny." Isis knikte.

"Kwam het goed?" vroeg Isis. "Ja, en met jou en Carel komt het ook goed. Echt waar." zei ze glimlachend.

"Nou, ik ga maar naar mijn eigen kamer. De jongens zullen er ook wel zowat zijn. Veel sterkte, Ies." ze gaven elkaar een knuffel. "Bedankt." glimlachtte ze.

Hoe ging ze dit in vredesnaam aan Carel vertellen??

Buitenspel - spin off Where stories live. Discover now