voorwoord

1.1K 15 3
                                    

Verhaallijn Spin-Off

"Wat zo goed leek te gaan, kan binnen een paar seconden uit elkaar vallen."

Isis en Carel zijn nog steeds gelukkig samen. Ze wonen in een apartementje in de Zuid-As samen met hun vijftien jarige zoon, Milan.Carel traint full time mee in het eerste van Ajax. Een aantal spelers zijn vertrokken naar hun droom clubs.
Isis denkt dat alles goed gaat tot ze slecht nieuws te horen krijgt.


☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Hallo&welkom!

Je staat op het punt om te beginnen met de spin off van Vrije Trap. Maar als je Vrije Trap nog niet eerder hebt gelezen is het belangrijk dat je dit doet. Anders snap je er waarschijnlijk vrij weinig van.

In dit boek heeft een nieuwe rol zich uit de voeten gemaakt. Namelijk: Milan Eiting. Hij speelt de rol van Carel& Isis' zoon en behoort aan mij toe. Net zoals Isis haar vriendinnen en familie. De Ajax spelers ken ik, helaas en jammerlijk genoeg, niet in het echt!

Graag wil ik nog even mededelen dat dit verhaal twee jaar geleden geschreven is. Daarom kan het zijn dat de verhaallijn niet goed oploopt. Daar dacht mijn negentien jarige ik nog niet aan, hihi. Het spijt me daarvoor!

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Nog even vooraf

1☆ Kopieër dit verhaal alsjeblieft niet. Ik heb het vaker gezien bij mijn andere verhalen en vond dit erg vervelend. Zodra ik dit zie blokkeer ik je per direct en meld ik je verhaal.

2☆ Grammatica is niet mijn favoriete bezigheid. Her en der kunnen wat taalfouten verspreid zitten in het verhaal. Aangezien ik geen professor ben, weet ik dit ook allemaal niet. Het spijt me daarvoor. Vind je het erg hinderlijk? Wijs me er vriendelijk op en dan kijken we er samen naar.

3☆ Buitenspel bevat geen uploaddag meer. Dit is omdat het verhaal twee jaar geleden voltooid is. Verder komt er na dit deel geen vervolg meer. Wél komen Carel&Isis voor in mijn nieuwste boek!;) Momente publiceer ik Het Liefst Met Jou en is op mijn profiel te vinden.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Als aller laatste wil ik jullie super veel lees plezier wensen met de spin off van mijn Carel Eiting fanfiction!

Enjoy!

Liefs, missingvampsajax.

Buitenspel - spin off Where stories live. Discover now