012

323 15 2
                                    

A/N:

Fijne vakantie everyone! :))

Xx Lotte

******************

Hoofdstuk 12

"Hey hey, how ya all doin' over there?!" Martijn was het podium opgeklommen en ging achter de DJ installatie staan. Iedereen begon te juichen.

"I guess thats positive then." ging Martijn lachend verder. "I'm Martin Garrix, your DJ of tonight. Have a nice party everyone!!" opnieuw juichtte iedereen.

Where there's a will, there's a way, kind of beautiful.

And every night has its day, so magical."

And if there's love in this life, there's no obstacle

That can't be defeated

For every tyrant a tear for the vulnerable

In every lost soul, the bones of the miracle

For every dreamer, a dream we're unstoppable

With something to believe in

Waiting For Love werdt ingezet. Mikky trok enthousiast de twee andere meiden de dansvloer op. Daar stonden ze bij Hakim, Noa, Justin en Perr.

"Kijk, hoe kun je nu de hele avond daar staan?" Mikky wees naar Frenkie, Matthijs en Carel. Die stonden bij de bar. Het drietal was niet zo van het uitgaan maar wilden niet alleen achter blijven.

"Geen idee." lachtte Isis.

"Wat is er nou man?" Matthijs keek richting Carel. Frenkie ving de vraag op en fronste zijn wenkbrauwen. Meestal was Carel de grootste prater van de drie en nu was hij de hele tijd stil geweest.

"Niks, dat zei ik je toch." gromde Carel. "Carel, ik ken je goed genoeg om te weten dat er wel iets is. Isis verdient geen schreeuwende vriend." hield Matthijs vol.

"Als ik wist dat jullie aan mijn hoofd gingen zeuren, was ik vanavond niet mee gegaan." zei Carel kortaf en keek naar Isis.

"Vertel het nou maar, maatje."

"Oke, ja ik was jaloers, nou goed?" zuchtte Carel.

"Ik wist dat je het toe ging geven." grijnsde Frenkie.

"Serieus jongens." Carel rolde zijn ogen.

-

Het liep tegen twaalven toen ze nog steeds in de club waren.

Isis was Carel nog steeds aan het negeren. Ze snapte niet waarom hij ineens zo raar deed tegen haar. Ze had hem helemaal niets misdaan.

"Hey." ze schrok op van Noa, die bij haar kwam staan. Ze rook een beetje bier. "Hai." glimlachtte ze naar hem. "Gaat alles goed tussen jou en Carel? Ik bedoel, jullie hebben nog niet eens samen gedanst!" merkte Noa op.

"Carel negeerd mij. Toen ik wilde vragen wat er was, schreeuwde hij ineens tegen me en deed hij kortaf. Dusja ik was er al snel klaar mee." legde Isis uit aan hem.

Noa knikte begrijpend. "Dat begrijp ik.  Weet je al waarom hij zo reageerd?" "Mikky had het er over dat hij waarschijnlijk jaloers is op het gesprek tussen mij en Martijn." antwoordde Isis met een zucht.

Het voelde fijn om het eruit te gooien tegen een heel ander persoon. Zo vaak sprak ze Noa helemaal niet. Wat ze wel merkte is dat hij het echt begreep.

"Hopelijk doet hij snel weer normaal. Je verdient dit niet, Ies." Noa glimlachtte bemoedigend. "Thanks No." glimlachtte ze terug.

"Kom, ga lol hebben." Noa trok haar mee richting de meiden.

"Excuseer, dames, ik lever jullie vriendin even af. Ze stond helemaal afgezondert." iedereen schoot in de lach om Noa. "Bedankt, No." grinnikte Isis en begon mee te dansen met de rest.

Ineens voelde ze twee armen rondom haar middel. Deze herkende ze maar al te goed. Isis draaide zich om en keek in de blauwe kijkers van Carel.

"Ies, het spijt me. Toen ik jou met Martijn zag praten, werdt ik jaloers. Hij flirtte met je. Zullen we het gezellig houden vanavond?"

Isis kreeg een glimlach op haar gezicht. "Natuurlijk." fluisterde ze en hij drukte kort een kus op haar lippen. "Het spijt me." herhaalde hij.

"Ca, het is oke." glimlachte Isis. Schaapachtig grijnsde Carel naar zijn vriendin.

"Ik was weer eens stom bezig, of niet." zei hij zuchtend.

"Het is wel schattig." grinnikte Isis en Carel schoof ongemakkelijk zijn voet over de grond.

"Ik houd van je, Isis Eiting, zo ontzettend veel. Niemand komt aan je." Isis drukte haar lippen op die van hem.

"En ik van jou, Eiting."

Buitenspel - spin off Donde viven las historias. Descúbrelo ahora