008

329 11 3
                                    

Hoofdstuk 8

De volgende morgen werd Isis wakker door het zonlicht wat door de dunne gordijnen scheen. Even moest ze zich bedenken waar ze was. Daarna schoot het haar te binnen dat ze met zijn allen op Curaçao waren.

Isis was meteen klaar wakker en sloeg het warme dekbed van zich af. Ze voelde zich beter dan gister, niet meer zo moe. Isis zag dat Carel lag te slapen en besloot zich te gaan douchen.

Gisteravond had ze gezien dat het normale ontbijt van 9:00 tot 10:00 was. Het late ontbijt was van 10:00 tot 11:00. Het was nu 9:00 dus opzich hadden ze nog tijd zat.

Isis pakte een setje kleding. Het was een simpel zwart shirt met witte letters. Daaronder een spijkershortje met rafels. Isis pakte haar slippers en liep naar de douche.

Het was een grote regendouche. Op verschillende knopjes kon je de geur zeep kiezen of welke shampoo. Dus er was geen fles nodig. Er was ook een bad en een bubbelbad. Die zou ze later deze week wel uitproberen.

Isis liet de warme stralen over zich heen vallen. Ze hield van douchen. Er was niemand die over je oordeelde en je kon heerlijk weg raken in je eigen gedachtes. Niet te lang natuurlijk.

Sinds ze samen was met Carel was haar leven omgegooid. Vooral toen hij zijn Basissplek te pakken had in het eerste elftal van Ajax. Het was nog steeds vreemd dat fans haar nu ook langzaam begonnen te herkennen en met haar op de foto wilden.

"Ies?!" net toen ze haar lichaam afdroogde, hoorde ze Carel zijn stem. "Ja, hier, in de badkamer!" riep ze en de deur ging open. "Wat is er?" vroeg Isis. "Ik was je kwijt.." gaf Carel toe en werdt lichtjes rood.

"Ahww.." begon Isis hem te plagen. "Ik was gewoon hier hoor, proffesor." Carel grinnikte. "Wel schattig." stelde ze hem gerust. Hij sloeg zijn armen om haar heen.

Nu pas zag Isis dat hij alleen een sportbroekje aan had om in te slapen. Ze probeerde haar ogen niet te veel te laten rusten op zijn afgetrainde lichaam. "Kun je het zien?" vroeg Carel grijnzend.

"Ik, uh..." hakkelde Isis en werdt knalrood. "Got you." fluisterde Carel en drukte snel een kus op haar lippen. Isis glimlachtte en liet haar vingers over zijn sixpack glijden.

Carel had niet een extreem groot sixpack. Maar net perfect. Isis leunde tegen haar vriend aan. "Deze vakantie gaat zo geweldig worden. Dat beloof ik je, Ies." ze keek omhoog in zijn blauwe logen.

"Dat hoop ik ook, Ca." zei ze en drukte haar lippen weer op die van hem.

Na hun momentje in de douche, besloten ze om naar beneden te gaan. Sommigen van de groep zouden vast wel aan het ontbijten zijn. Het was inmiddels al 9:30 toen Isis en Carel naar beneden liepen.

Isis bekeek Carel stiekem. Hij droeg een wit shirt met een korte broek. Daaronder zijn slippers. Het zag er goed uit. Om het af te maken hing zijn zwarte zonnebril aan zijn shirt.

Na een tijdje rond te hebben gelopen in het restaurant, hoorden ze iemand roepen. "Ies, Ca, hierzo!" Naomi zwaaide naar ze. Isis glimlachtte en ze liepen er op af.

Naomi en Joël zaten al aan een tafeltje. Bij hen zaten Daley Sinkgraven en Daphne. "Mik en Frenk komen er ook zo aan. De rest ligt denk ik nog te pitten." lachtte Joël. Isis knikte en ze pakten twee stoelen erbij.

"En, hebben jullie goed geslapen?" vroeg Naomi. "Heerlijk! Dat matras is echt goed." antwoordde Isis. "Joël en ik hebben net nog even een rondje gelopen. We kunnen straks wel aan het zwembad gaan liggen. Je loopt direct het strand op vanaf het zwembad." vertelde Naomi enthousiast.

"Gezellig!" reageerde Isis glimlachend. "Zullen we maar iets te eten pakken? Voor we daadwerkelijk wel te laat zijn." vroeg ze aan Carel. "Ja, ik sterf." zei hij en wreef over zijn buik. "Aansteller." en lachend liepen ze richting het enorme buffet.

Isis besloot schrumbbeled eggs te pakken en schepte haar bordje vol. Ze vulde nog een glas met jus d' orange en vond het toen wel goed genoeg. Carel was ook klaar en ze liepen terug naar hun tafel.

"Jezus Ca." Joël schoot in de lach toen hij Carel zijn volle bord zag. "Wat? Ik heb gewoon honger." reageerde Carel en ging naast Isis zitten. Iedereen wenstte elkaar eet smakelijk en Isis begon te eten.

Buitenspel - spin off Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt