🌷BEVEZETÉS🌷

5K 189 14
                                    

I love - I hate

*Harry szemszöge*

-Harry, drágám! Hasadra süt a nap. Eljött az iskola első napja, és igen muszáj bemenned. -hallottam meg Anyu lágy hangját szobámban.
-Nem is süthet hasamra a nap, hisz a hátam van a sugarak felé, nem pedig a mellkasom. -viccelődtem, bár nem hinném, hogy meghallotta reggeli rekedtes hangom, 'mely olyan halk volt, mint egy újszülött madárka első éneklése életadója felé.

-20 perc múlva legyél lent, különben tényleg elkésel, már az első nap. - figyelmeztetett, aztán kilépett szobám ajtaján, és már csak annyit hallottam, hogy megpróbálja testvéreim is felébreszteni az álmok hívogató világából.

Van három testvérem. Vagyis mostohatestvérem, hisz négy éves koromban kerültem ide, ehhez a szerető családhoz, örökbefogadásom után. Nagyon sok mindent köszönhetek nekik, ők mindig itt vannak nekem bármire is van szükségem. Nem tudom, hogyan kerültem az árvaházba, de gondolom vérszerinti szüleim megunták nevelésem, vagy nem tudtak rólam gondoskodi. Néha eltöprengem azon, mi lenne ha még mindig velük élnék, ha megtartottak volna. De ezek után a gondolatfoszlányok után, minden egyes alkalommal hálát adok Istennek, hogy most itt lehetek, ahol vagyok. Két szerető anya mellett. Tess és Stef, az anyukáim, akiket mindennél jobban szeretek, és akik befogadtak családjukba, mikor még csak összezavarodott kisgyerek voltam, aki semmit nem tud a világról és, hogy mi is történik körülötte.

Furcsa volt, mikor elöszőr mentem iskolába és azt kérdezgették; neked miért van két anyukád?

Őszintén szólva akkor még én sem tudtam rá a válszat, de most "érett" 16 éves fejjel már nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy értek mindent. Értem, hogy két azonos nemű ember között is lehet egetrengető szerelem. Csodálatos, ahogy nap mint nap látom, hogy Anyuék szerelme egyre nagyobb és odaadóbb lesz. Nem tudnám azt a szeretetet, amit egymás iránt éreznek papírra vetni. Felfoghatatlan.

De nem csak az én életem "mentették" meg, hanem Niall és Liam életés is. Őket előttem fogadták örökbe két esztendővel, egy évvel idősebbek nálam. Így velem együtt már négyen voltunk testvérek, hisz Stef elöszőr egy férfihez ment hozzá, és születette is egy kisbabájuk Gemma, aki 18. életévét tölti pár nap múlva.

De egy nap Tess besétált Anya életébe és ő rájött, hogy nem sima barátságot érez iránta. Először próbálta ezt a különös érzést elrejteni és belakatolni a szíve legmélyére, hiszen volt egy férje és egy gyönyörű szép lánya, de egyszer minden felszínre tör, nem?
Így történt ez vele is, mikor egy nap nem bírta tovább és megcsókolta Anyut egy beszélgetés közepette, ezután kezdődött minden. Végül, mikor Stef elvált férjétől és nem zárta kalitkába tovább érzéseit, összeköltöztek Anyu-val, és persze Gemma is velük tartott.

Valahogyan így kerültem ide, de semmi pénzért nem mennék el. Niallt, Liamet és Gemmat úgy szeretem, mintha vérszerinti testvéreim lennének. Anyuék pedig a világ legjobb szülei, kívánni sem tudnék jobbat.

Vagyis: imádom az életem.

*Louis szemszöge*

Reggel az ébresztő éles hangjára keltem. Hurrá, eljött ez a nap is. Megint mehetek iskolába, és ráadásul egy teljesen ismeretlenbe. Még tavaly elköltöztünk Anyával, ugyan is rájött, hogy Apa megcsalja. Ezután összepakoltunk és elmentünk egy másik városba. Egy dolognak nagyon örültem ezzel a hellyel kapcsolatban. Itt lakott legjobb barátom, akivel az interneten ismerkedtem meg, és még csak párszor találkoztunk a távolság miatt, de végre mindennap láthatom, az új iskolában.

Zayn. Ő mindig itt volt mellettem, még ha csak lélekben is. Mindent megoszthattam vele, mindig meghallgatta problémáim és én is az övéit. Benne bízom meg a legjobban, ezért is ő az egyedüli, aki tudja, hogy meleg vagyok. Nem ítél el, aminek nagyon örülök és hálás vagyok.

Miután elköltöztünk Anya alkoholista lett, így minden pénzét arra a szarra költi, mert szerinte "segít". Csak azt nem tudom, miben.

Nyáron nyolc órában jártam dolgozni, és sokszor volt olyan is, hogy egy kis plusz pénz érdekében még tovább bent maradtam. Anya is jár dolgozni, de amit ő keres, azt elissza, ezért csak az én keresetem marad a többi dolgokra, mint például étel, rezsi. Ezért is félek, hogy mi lesz most.

Iskolába kell járnom, el akarok valamit érni az életben, amihez az kell, hogy tanuljak. Ebben az a gond, hogy nem tudom, így mi lesz a pénzzel. Valahogyan le kell anyát szoktatnom az ivásról. Bár tudom ez nehéz feladat lesz, de nem lehetetlen.

A másik suliban is mindig piszkáltak, amiért ki voltak festve a körmeim, de nem érdekelt, és most sem érdekel, így a mai nap is számomra gyönyörű, kék színben pompáznak. Kössenek belém, üssenek meg, már megszoktam.

17 éves vagyok, meleg, alkoholista anyával egy teljesen ismeretlem városban.

Vagyis: utálom az életem.

Love y'all!

JUST A LITTLE BIT OF YOUR HEART // louis y harry - befejezett Where stories live. Discover now