13. Bölüm

408 29 0
                                    


Don't Ask Why It Has To Be You Just Stay With Me...

Blackpink - Stay

§

Neden bu kadar çok kırılmıştı kalbim?  Neden sol tarafım fazlasıyla ağrıyordu?

Hemen hiçbirşeyi umursamadan koşarak çıkışa doğru ilerledim. İnsanların bana bakmasını takmıyordum.

Arkamdan kızların sesini duyabiliyordum. Ama onlarda biliyordu, benim yanlız kalmak isteyeceğimi. Bereket çantam yanımdaydı. Hemen önümden geçen bir taksiyi durdurdum. Adam bir şey demeden " Han Nehrine " lütfen dedim.

Kızlar şuana dek çoğu kez aramıştı. Jungkook'ta aramıştı diyeceğim ama beni bile görmedi. Büyük ihtimalle yeni sevgilisiyle eğlenmekle meşguldür. İlk defa birine bukadar çok güvenmiştim. Oda güvenimi sarsmıştı. Bir daha birine güvenmek büyük güç isterdi.

Şfr : Hanımefendi geldik.

Jn : Hı?  Tamam.

Kafamdaki düşüncelerden geldiğimizi bile fark etmemiştim. Adama gerekli miktarda parayı uzatıp taksiden inmiştim. İndiğim gibi telefonumu sessize aldım. Çünkü aramalar ve mesajlar durmuyordu. Hemen ordaki bir banka oturdum.Hava almak iyi gelmişti. Neden bana bunu yapmıştı?  Sıkıldı desem 1 gün bile olmamıştı.

°°°

Şuan hayattan bıkmış bir halde 1 saattir burda oturuyordum. Ve hava bozmaya başlamış ,kararıyordu. En iyisi bir taksi bulup en yakın otele gitmekti. Gerçi bu vakitte burda taksi bulunur muydu bilmem. En iyisi annemi arayıp bir araba göndermesini isteyip kıyafette yollatmaktı.

Annemm kişisi aranıyor

- Alo kızım nasılsın? 

+ İyi anne, sen? 

- İyiyim bende de bişey mi oldu?  Sesin kötü geliyor.

+ Yok gayet iyiyim. Han nehrine bir araba yollatıp kıyafetlerimden de koyar mısın? 

- Kızım sen iyi olduğuna emin misin?  Noldu hem kesin sana birşey olmuş. Kıyafet falan?

+ Biraz rahatlamak istiyorum bu gece bu yüzden bir otelde kalıcağım. Taksi bulamadım burda. Ha bir de bundan kimsenin haberi olmasın.

- Tamam kızım. Sen birşey olursa hemen beni ara ama.

+ Tamam, görüşürüz.

15 dakika beklemiş ve araba gelmişti.Şöförden hemen konforlu herhangi bir otele sürmesini istemiştim. Maşallah annemde bir valiz hazırlatmış. Çok uzun bir zaman geçmeden otele varmıştık. Hemen kendime bir gecelik bir oda istedim. Ve odama çıktım. Hiç halim yoktu. Direk üstümü değiştirip göz yaşlarıma birlikte kendimi yatağa attım.

Lisa'dan

Jn : Hımm. Ben bir milkshake alıyorum isteyen? 

Ls : Benn

Jh : Biz önce bişeyler yeriz daha sonra.

Jennie milkshake almak için masadan kalmış ve milkshake bölümüne doğru gitmişti. Bu sırada jisoo unnie;

Js : Ha birde sabah Irene çıkıp geldi ya sevgili olayı falan onlar gerçek değil dimi? 

Namjoon oppa tam birşey demek için ağzını açmıştı ama biryerden bir şeylerin dökülme sesi geldi hemen hemen bütün AVM o tarafa bakıyordu. Bizde bakmamızla ne görelim. Gözyaşları yavaş yavaş süzülen ve elindekileri yere düşürmüş bir jennie. Hemen onun baktığı yöne çevirdik kafamızı. Sanırım bugün kalp krizinden ölücem. Bir adet Irene ve Jungkook. Kafamı çevirdiğimde Jennie koşa koşa AVM den çıkıyordu. Kızlar direk Jennie'nin olduğu yere yöneldiler. Ama ben direk Jungkooklar'ın tarafına yöneldim. Erkekler de peşimden geliyordu. Görür o şimdi kim kimi aldatıyor.

Stay With MeWhere stories live. Discover now