16. Bölüm - Sezon Finali

455 32 10
                                    

Do you miss me like ı miss you? 

§

2 Hafta Sonra

Jennie'den

Saat öğlen 3 olmuştu ama hala yatakta pijamalarla birlikte oturuyordum. Gerçi bunda birşey yoktu. İki haftadır tüm günler neredeyse böyleydi. 2 hafta içerisinde bir çok şey olmuştu, Jungkook'un hiçbirşey hatırlamaması dışında. İki gün içerisinde hastaneden taburcu olmuştuk. Morallerim bozuk diye annemler beni yanlarına almıştı. Kızlardan belli bir süreliğine ayrılmıştım. Buna çok üzülmüştüm ama annemin ısrarlarına dayanamadım daha doğrusu çekemedim. Lisede bitmişti. Önümde üniversite sınavı vardı. Ama bu sıralar çalışmayı düşünmüyordum. Neredeyse bütün zamanı yatakta, alt katta televizyonun önünde ya da Nutella yiyerek, telefona bakarak geçiriyordum.

Jungkook ile ilgili hiçbir gelişme yoktu. Bu beni her geçen gün daha da yıpratıyordu. Pek umudum kalmamıştı. Çocuk eskiyi hatırlamak yerine önüne bakıyordu. Bu sıralar pek haber almıyordum onlardan. Heralde sevgili bulmakla meşguldür kendisi. 4 gün önce bize gelmişti. Birşeyler hatırladı diye sevinmiştim ama boşmuş. Bana en yakın arkadaş olduğumuz için 'sevgili ayarlar mısın?' diye sormaya gelmiş. Zaten o günden sonrada kimseyle görüşmemiştim. Kızlar sık sık yanıma uğruyorlardı. Ama 2 gündür onlarada da birşey vardı.

Tuvalet ihtiyacımı gidermek için yatağımdan kalktım ve lavaboya gittim. Aynaya uzun bir zamandır bakmıyordum. Bakasım geldi ve baktım. Yüzüm çökük bir haldeydi. Göz altlarım şişmiş ve morarmıştı. Gözlerim ağlamaktan kanlanmıştı. Kısacası yarı-ölü biçimindeydim. İşlerimi halledip banyodan çıktım. Yatağa tam oturuyordum ki annem odama girmişti.

Byn Kim : Jennie bu odanın hali ne!?

Bu 2 hafta boyunca odamıda toplamamıştım. Odada olmadığım zamanlar yardımcılar temizliyordu fakat genellikle odaydım. Bende bu zahmete girmiyordum.

Jn : Öff anne, sanki toplucak halim var?.

Byn Kim : Neyse ne. Toplaman gerekir, ben zaten sana bunları söylemeye gelmedim. Kızlar geldiler aşağıdalar seni görmek istiyorlar.

Jn : Onlar gelse?

Byn Kim : Hayır, Jennie. Sen koskoca Jennie Kimsin. Artık kendine çeki düzen ver. Bir erkek için hayatını yıkmak biri değilsin sen n'oldu o güçlü Jennie'ye?

Bıkkınlıkla nefes verdim. Annem doğru söylüyordu. Bir erkek için kendimi harap etmezdim ama o, o başkaydı benim içimde. Kendime yediremiyordum. Ama artık değişmemin vakti gelmişti madem o beni hatırlamıyordu ben kendime yeni bir sayfa açacaktım.

Jn : Tamam anne. Üstümü değiştirip geliyorum.

Annem gülümseyip odadan çıkmıştı. Üzerimi değiştirip aşağı indim. Kızlar beni gördüğü gibi üzerime atladılar. Büyük bir kucaklaşma yaşadık.

Js : Jennie-ah şu 2 günde bile seni çok özlemişiz.

Ls : Unniee seni çook özledik~

Rs : Evet unnie yaa

Jn : Evet ya size sormalı 2 gündür ortalarda yoksunuz. Öyle olsun.

Ls : Ya unniee biliyorsun üniversite sınavı var.

Jn: Tamam tamam affettim.

Kızların üzerimdeki etkisi başkaydı. Onları bu yüzden çok seviyordum. Ruh halimi hemen değiştirebiliyorlardı.

Stay With MeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu