.•*•✫•*•. eight .•*•✫•*•.

166 9 0
                                    

*SKIP TWEE WEKEN*

Anouk pov.
Vandaag mag Zach's gips eraf! We gaan samen naar het ziekenhuis. "doeii!" roepen Liv en Daniel voordat ze weer het water in springen. We lopen naar de deur en Jack loopt mee. Hij geeft Zach en mij een knuffel en we lopen de deur uit. Ik aan de bestuurderskant want ja.. Zach mag niet rijden met 2 polsen in het gips. We rijden naar het ziekenhuis, een ritje van 15 minuutjes. Aangekomen bij het ziekenhuis gaan we naar de balie. " Meneer Zachary Dean Herron?" "Ja" antwoordt hij. "Gaat u zitten, u word over een halfuurtje ongeveer opgehaald door de arts." Zegt de recepioniste. We gaan zitten en wachten tot de arts komt.
*SKIP HET MOMENT DAT HET GIPS ERAF GAAT*

Anouk pov.
Het is alweer een paar dagen geleden dat we bij het ziekenhuis waren en vandaag gaan Liv en ik naar het winkelcentrum. We vertrekken om 13:00 en hebben afgesproken om weer om 17:00 terug te zijn. "Doei!" Roept Zach on nog na. En we vertrekken met Jacks auto. Eigenlijk wonen we niet meer in ons eigen appartement maar wonen we al zon 3 weken bij de boys. We komen aan bij het winkelcentrum en gaan gelijk naar de Brandy Melville, onze favoriete winkel. Nadat we daar een uurtje zijn geweest en dat we nog naar 3 andere winkels zijn geweest besluiten we om naar de starbucks te gaan om koffie te drinken. We bestellen en gaan zitten tot het drinken gebracht wordt... we parten een beetje over onze oude school in Nederland en opeens zegt Liv "jij had toch een vriendje die hier heen is verhuist?" "O ja, klopt!" Ja dat is dus Nathan, een superstom joch. Ik heb verkering met hem gehad 7 maanden, totdat hij agressief werdt ook naar mij toe. Hij begon me te slaan en te schoppen en behandelde mij als een stuk vuil. Dit alles had een maand geduurd totdat ik besluit het uit te maken, eerst was hij heel erg boos maar toen verdrietig. Hij deed er alles maar dan ook echt alles aan om me terug te winnen. Totdat hij opeens naar LA ging verhuizen voor zijn vaders werk. We drinken onze koffie op en besluiten om naar de Tommy Hilfiger te gaan. Daar koop ik een trui voor Zach dat zal hem vast mooi staan denk ik bij mezelf. Ook Liv heeft iets leuks gevonden, dus we lopen tevreden de winkel uit. En toen stond ineens Nathan voor ons.. hij kijkt me aan en zegt "kom terug bij mij, je hoort bij mij!" Ik kijk hem aan en zeg dan boos "nee hoor sukkel" ik wil weg lopen als hij opeens uithaalt....

Liv pov.
OMG OMG OMG! Nathan heeft Nouk naar de grond geslagen en is weggerent. Ik zie dat nouk op de grond ligt en haar neus bloedt heel erg! Ze is buiten bewustzijn ik kijk en bel gelijk 911 en daarna de jongens. Jonah neemt en ik schreeuw gelijk "KOM NAAR DE SHOPPING MALL ANOUK IS IN ELKAAR GESLAGEN!!" Jonah antwoordt "we zijn er over 5 minuten"

Jonah pov.
"JONGENS KOM! ANOUK IS IN ELKAAR GESLAGEN DOOR IEMAND!" Zach sprint de trap af en de rest volgt we rennen samen naar mijn auto gaan zitten en rijden naar de shopping mall!

Zach pov.
ALS IK DIEGENE DIE HAAR HEEFT GESLAGEN OOIT TEGENKOM SLA IK HEM NEER Denk ik bij mezelf. "Harder Jonah!" gilt Corbyn. "ik ga al zo hard als ik kan!" schreeuwt hij terug. 2 minuten later zijn we er. Ik ren naar haar toe en pak haar hand. Liv zit er naast en schreeuwt om hulp. Ik kalmeer haar en op dat moment komt de ambulance eraan. Ze laden haar in de ambulance en ik ga mee. Een paar minuten later zijn we in het ziekenhuis en wordt ze gelijk opgenomen. Ik hoor een zuster de diagnose roepen. "hersenschudding, veel bloed verloren aan het infuus!" de rest is met de auto gevolgt en kom naar binnen rennen ze kijken naar een inmiddels huilende ik en Daniel geeft me een knuffel...

(✔) just a vacation ft. why don't weWhere stories live. Discover now