.•*•✫•*•. two .•*•✫•*•.

272 13 0
                                    

Zach pov.
We zijn wakker geworden in ons mooie huis in de wijk Beverly Hills in LA en het is hier echt geweldig!! Ik loop naar beneden waar Jonah en Corbyn zitten te gamen, Jack probeert ontbijt te maken en Daniel is bezig met zijn gitaar, ik zweer die jongen is echt 1 met zijn gitaar. "Morgûhh!" Roep ik heel hard. Iedereen kijkt verschrikt op en Jack zegt: "wat heb jij nou weer?" "Niks ik ben gewoon in een goeie bui!" Ik kijk naar het "ontbijt" en lach er heel hard om, "dat is geen ontbijt Jack!" Lach ik hem uit. Jonah roept hard "we gaan naar de stad en we halen daar wel wat!" "OKAY" roep ik terug en gaan mijn haar fixen want ja, het is net een vogelnest. Een uur later vertrekken we richting het centrum van LA.

Anouk pov.
"Livv, wordt nou wakker!!" We gaan het centrum in weet je nog wel? Ik trek haar deken weg en zeg: "het is de hoogste tijd het is elf uur!" Eindelijk opent ook Liv dan haar ogen. "Noukkk, wat doe je nou? Ik wil slapen!" "Nee we gaan!" Zeg ik vastbesloten. "En we halen onderweg wel ontbijt ofzo dus kleed je aan dan gaan we." Ik heb een zomers jurkje aan met mijn witte gympen en sieraden. "Lihivvv" ben je al klaaar?? "Jahaaa, ik kom al" roept ze terug. Liv draagt een rokje met een Shirtje en haar favoriete gympen. "Okayy dan gaan we." roep ik blij! Ik pak mijn tas letsgoo!
*SKIP WEG NAAR STAD*

Jack pov.
Awhh, ik heb zon honger toep ik hard en wijs naar Chipotle. "Okayy i'm in!" Roept Corbyn. "Dan gaan we daar heen." zegt Jonah vastbesloten.

Anouk pov.
Gelukkig wonen we bijna in het centrum dus we kunnen lopen, okayy Liv wil je naar Chipotle? "Jaaaaa!!" Zegt ze door het dolle heen, echt waar Liv is verslaafd aan Chipotle! We bestellen wat en gaan dan zitten we kletsen wat en ik haal het eten op. Ik draai me om en bots vol tegen een jongen aan!! "Owhh sorry!" Roep ik verontschuldigend en ik kijk de jongen aan, ik zie dat hij een snee in zijn arm heeft. "Maakt niet uit" zegt de jongen een beetje pijnlijk. Ik kijk naar zijn snee en zeg: "kom mee naar mijn appartement dan maak ik je wond schoon." zeg ik.  "Okayy" zeg hij, even tegen mijn vrienden zeggen. Even later komt hij terug en vraagt: "mogen mijn vrienden ff mee?" "Sure." Ik kijk Liv aan en ze staat meteen op. We lopen naar ons appartement en ik maak de deur open en ren gelijk naar de badkamer op de EHBO kist te pakken. Even later zit ik op de bank met de jongen die ik perongeluk heb verwond, "hey, ik ben trouwens Zach" zegt hij. Ik kijk hem aan en zeg "ik ben Anouk" ik kijk naar de wond en maak hem schoon, de wond is groot en bloed best wel dus ik doe het snel, "okee je bent klaar patiënt." zeg ik. "Dankje" zegt Zach

(✔) just a vacation ft. why don't weWhere stories live. Discover now