.•*•✫•*•. three .•*•✫•*•.

255 10 0
                                    

Ondertussen heeft Liv de andere jongens het hele appartement laten zien en ze komen weer terug de woonkamer in. Jonah kijkt naar ons en vraagt "gaan jullie nog iets doen vandaag?" Liv kijkt Jack aan en zegt dan "nopee, niet dat ik weet" ik kijk haar lachend aan en zeg "nee we hebben niks" okayy zegt Daniel dan gaan we naar ons en zwemmen!! "Okayy"zeggen Liv en ik tegelijk. "We pakken even onze bikini's" ik ren naar boven met Liv en pak mijn donkerrode bikini, zij heeft haar donkerblauwe bikini en 2 handdoeken dus we kunnen gaan. We lopen naar beneden en gaan naar hun huis toe.

Jonah pov.
Ik rijd met Anouk, Zach en Corbyn naar ons huis, Zach en Anouk hebben een grappige discussie over welke ijsmaak het lekkerste is. "Chocola!" Roept Zach, Nee "Framboos!" Roept Anouk. Zach schreeuwt "Corbyn welke smaak is lekkerder?" "Ik denk framboos" geeft Corbyn Anouk gelijk, "yes" roept ze blij! "Ik zei het toch" ik lach er om en zeg "we zijn er!" En we stappen uit.

Anouk pov.
Wajooo is dit hun huis? Dat is zo mooi roep ik uit! "jup" zegt daniel. We gaan naar binnen. En Zach en ik rennen meteen naar het zwembad gevolgt door de rest. "zach springt meteen in het water, maar ik voel eerst even met mijn teen. Zach zwemt naar me toe en sleurt me mee het water in "neee, wat doe je?" vraag ik hem zogenaamd boos. "Niks" antwoord hij poeslief terug. "Je moet toch een keer dat zwembad in dus ik dacht ik doe het maar" hahahah ik lach en kijk hem aan. Ondertussen hebben Jack en Liv ook de allergrootste lol ze lachen de hele tijd en duwen en trekken een beetje aan elkaar. "KIPPENGEVECHT" schreeuwt Zach ineens heel hard, hij zwemt onder water en even later zit ik op zijn nek, ook Jack doet dit zelfde bij Liv en we beginnen! Ik en Zach winnen en we geven elkaar een high five. We stoeien nog wat en tegen 18:00 gaan we uit het zwembad. We hebben honger....

Liv pov.
Pizzaaa!! roep ik blij! En ik kijk de rest aan. Iedereen knikt instemmend dus het word pizza. Jonah gaat bestellen we zeggen allemaal wat we willen en hij gaat naar binnen. Een half uurtje later hebben we allemaal onze pizza en zitten we in de woonkamer te eten. Daniel vraagt "zullen we een film kijken?" "Jaaa" roept Corbyn blij! En we gaan The Lion King kijken..

Anouk pov.
Er zijn 2 banken en 2 stoelen, Jonah en Corbyn zitten in de stoelen, Daniel, Jack en Liv op de ene bank en Zach en ik op de andere. Nadat we deze film hebben gekeken, besluiten we om Teen wolf te gaan kijken als we daar al 2.5 uur naar hebben gekeken word ik moet en leg mijn hoofd op Zach's schouder, hij legt een arm om me heen en we kijken verder... Ik zie dat Jack Liv heeft vastgepakt en Liv is in slaap gevallen. Een paar minuten later ben ik ook in een diepe slaap.

Zach pov.
Wat is ze schattig als ze slaapt denk ik bij mezelf. Ik besluit om haar naar mijn bed te brengen. Even later is ook Jack zo ver om liv naar zijn kamer te brengen. Ik leg haar onder de dekens en ga er zelf bij liggen doe mijn arm om haar heen en ga slapen..

Jack pov.
Ik breng haar naar mjjn kamer en kijk naar haar, wat is ze mooi ik doe mijn pyjama aan zeg welterusten tegen de andere boys die besluiten om nog even te gamen en ga dan naast haar liggen en slapen.

(✔) just a vacation ft. why don't weWhere stories live. Discover now