.•*•✫•*•. six .•*•✫•*•.

170 8 0
                                    

Zach pov.
We ruimen samen de keuken op en besluiten om naar het strand te gaan ik en Anouk kleden ons om in mijn kamer en ik vraag of ze even op bed wil zitten ik kijk haar aan en zeg "okay, ik euhmm.. Ik moet je wat vertellen denk ik... Ik vind je leuk.." ze kijkt me aan en zegt "ik jou ook zachy!" "echt??" ze knikt hevig. "wil je mijn meisje zijn?" vraagt ik dan. "ja!" ik knuffel haar en geef haar een kus. Even later stappen we in de auto en rijden we naar het strand. We zijn in het busje van Jack en Jonah rijdt. Onderweg zegt Jack voorzichtig "Liv en ik moeten iets delen met jullie..." "ja!" zegt liv "we hebben een relatie..."

Anouk pov.
Ik kijk Liv aan en zeg " ik en Zach ook!" de rest kijkt verrast en we moeten allemaal lachen en rijden verder. Aangekomen op het strand gaan we zitten en eten we wat. We besluiten om te zwemmen en ik zeg tegen zach "we hadden toch een strandbal meegenomen?" "ja klopt" zegt hij "ik haal hem wel even uit het busje" en hij rent weg.

Zach pov.
Ik ren naar het busje, en pak de bal ik loop terug en steek over het zebrapad en dan alles zwart...

Anouk pov.
Huh wat raar Zach is 20 minuten geleden de bal gaan halen en is nog steeds niet terug, ik maak me zorgen ik loop naar de plek waar al onze handdoeken liggen en zeg " Zach is er nog steeds niet, ik ga hem zoeken!" "ik ga mee" zegt Jonah. We lopen richting de autoparkeerplaats en dan zie ik hem liggenn...
OMG OMG OMG zach ligt daar! Ik kijk naar Jonah en hij belt gelijk 911 daarna rent hij naar de rest en ze komen daarna heel hard terug rennen waar ik in paniek naast een bloedende Zach zit. Jack komt half in paniek naast me zitten en begint de wonden te stelpen. 2 minuten later is de ambulance er en ik ga mee.
*SKIP DE RIT NAAR HET ZIEKENHUIS*
De rest volgt met het busje. We zijn aangekomen in het ziekenhuis en Zach wordt gelijk opgehaald en naar de OK gebracht en ik mag helaas niet mee... Ik ga huilend in de wachtkamer zitten en dan stormt de rest opeens binnen ze komen bij me zitten en Jonah trekt me in een knuffel. Ik huil heel veel, ik zie dat ook Liv aan het huilen is en Jack troost haar. Maar ook de rest heeft tranen in zijn ogen. We wachten allemaal op nieuws.

(✔) just a vacation ft. why don't weWhere stories live. Discover now