.•*•✫•*•. four .•*•✫•*•.

198 10 0
                                    

Anouk pov.
Ik word wakker in Zach's armen en ga dan uit bed, ik loop naar beneden en zie dat ik als eerste wakker ben. Ik kijk op mijn telefoon en zie dat het 08:24 is en ik besluit om ontbijt te maken voor de boys en Liv. Ik maak eieren met spek, Nederlandse pannenkoeken, koffie, fruitsalade en toast. Na ongeveer een uur ben ik klaar en heb ik de tafel vol gezet met allemaal lekkere dingen. Ik ga naar boven en aai Zach over zijn hoofd, maak hem wakker en zeg dat het eten klaar is. Dan loop ik naar Jacks kamer waar Liv slaapt, en maak ook hun wakker, dan maak ik Daniel wakker en dan Jonah en Corbyn. Ik loop weer naar beneden en dek de tafel. Ik ben net klaar als Jonah beneden komt, hij kijkt met grote ogen naar de tafel en zegt vol ongeloof "Wow, ik heb nog nooit zon lekker ontbijt gezien!" hij gaat zitten en we praten wat tot de rest komt. Eerst komen Jack, Liv, Zach en Daniel naar beneden en ook zij kijken vol ongeloof naar al het lekkers. "Wow." zegt jack en hij kijkt me blij aan. Zach is ook onder de indruk en geeft me een knuffel, Liv schreeuwt blij "Ik wist dat je kon koken nouk, maar zoo goed?" ik kijk haar lachend aan. En eindelijk is ook Corbyn beneden dus kunnen we beginnen. Tijdens het eten lachen we en vertellen we schamende verhalen. We hebben veel lol. Dan zegt Jack "Wat zijn deze supperlekkere pannenkoeken?" ik zeg dat het Nederlandse pannenkoeken zijn. Corbyn kijkt me aan en zegt "huh?, zijn jullie Nederlands?" "jaa, dat zijn we" zegt Liv. "maar, maar hoe kunnen jullie dan zo goed Engels?" vraagt Jonah verrast. Liv zegt "Dat hebben we nature." Iedereen lacht om haar opmerking en we eten gezellig verder.

Daniel pov.
Na het eten staan ik en Corbyn de tafel op te ruimen en wassen Jonah en Liv af. De rest staat er gezellig bij en we praten wat. Ineens bedenk ik iets wat we kunnen doen die dag! "Jongens! Ik weet wat we kunnen doen vandaag!" "Wat dan??" Vraagt Corbyn zich af. "We gaan... naar het park we picknicken wat en gaan dan naar de film!" "Jaaa is goed" roepen Liv en Anouk tegelijk. "Letsgoo dan gaan we" roept Zach.
*SKIP 30 MINUTEN*

Zach pov.
We zitten in het park we hebben wat eten gehaald bij een kleine buurtsuper en eten het eten lekker met muziek op. We staan na een half uurtje op en lopen nog wat door het centrum.

Anouk pov.
We zijn aan het shoppen en Jonah, Corbyn en Jack zijn al geslaagd. Liv en ik lopen een winkel in en de rest volgt, we hebben superleuke kleding vast en gaan passen en de boys nemen plaats op de bankjes voor de pashokjes. Ik pas eerst een jurkje en loop naar buiten, "Woah, je bent zoo mooi." zegt Zach verbijsterd. We shoppen verder en aan het einde van de dag zijn we allemaal geslaagd we gaan langs ons huis, want we houden een sleepover bij de boys, ik en Liv pakken wat spullen en vertrekken.

(✔) just a vacation ft. why don't weWhere stories live. Discover now