Eror

1.1K 32 3
                                    

Po odchodu Viktora jsem si lehla do postele a stále přemýšlela, proč mě sakra nechtěl vzít k němu. Bylo mi to divné, protože jeho nymfomanie byla asi tak silná jako ta má. Po asi 5 hodinách jsem se rozhodla, že to musím zjistit. Čapla sem tašku a oblékla si maskovací oblečení jako pořádný agent a vyrazila sem na pátrací akci.

Jelikož bydlel jen kousek ode mě, nebylo těžké se tam dopravit i tramvají. Jestli mi bylo trapně? Ano bylo. Jestli mi to vadilo? Ne. Třeba mu jen bylo blbě z té večeře ujišťovala sem se.

Dorazila sem k jeho domu, ale před dveřmi stála jako vždy ochranka. Nevadí. Prolezu zadem. Za domem kde bydlel byla krásná zahrada s mini golfem, bazénem a výřivkou ve které se jako vždy někdo koupal. Nakoukla sem přes krátký plot, ale on to nebyl. Uf! Ještě aby se tam cachtal s nějakou děvkou. To jo!

Potichu sem přelezla plot a pomalými ohyby se posouvala ku předu podel zděné zdi uvězněná mezi roštím a keři s růžemi. To trochu bolelo. Konečně sem dorazila k rohu, kde se střetával pot a dům. Vylezla sem po malé římse, která byla zřejmě pro ozdobu. Upozorňuji, že po mé návštěvě se 3 rošláplými hovny už nebyla.

Konečně sem se dostala k jeho oknu, které bylo velké jako samotná zeď. Věděla sem, že se dají otevřít silným stlačením na levou stranu a tak sem vkročila.

V koupelně se svítilo a já slyšela jeho hlas jak říká „Už to nemůžeme dělat. Já mám vážný vztah. Já jí miluju. Nemůžu. Nedělej to!"

Nevěděla sem co si myslet. Mojí hlavou projíždělo takových myšlenek jako nikdy. Poslouchala sem dál teď již ženský hlas.

„Mě to nezajímá Viktore. Když už s někým spíš, tak musíš myslet na následky. Prostě to uděláme, nebo to vše řeknu veřejnosti a i tý tvojí květince!"

„Nebudu to s tebou dělat Žizel!"

Mé slzy stékaly a padaly na jeho krásný koberec. Bylo mi zle.

Najednou jsem zaregistrovala pohyb. Přesouvali se do ložnice ve které sem stála. „Pojď Viktůrku. Ukážu ti o co si přišel." Řekla žena s úsměvem a potměšilým tonem v hlase.

Utekla sem oknem ven.


Nezapomeň hlasovat pro můj příběh, sledovat mě na intagramu - adela.velharticka a kouknout na nový super příběh Deník vraha. :)

Pan X♦Where stories live. Discover now