Seschlý kousek.

2.9K 44 4
                                    

Můj žaludek vyloučil asi všechen kaviár s šáněm a tak jsem po probuzení měla takový hlad, že jsem se nezmohla ani na slovo. Mému sličnému partnerovy jsem do ucha chtěla zašeptat "Dobré ráno miláčku. Co bude k snídani." Místo toho jsem dosti nahlas krkla a a udělala zvuk, jako když chcípne kráva - BUHUHUHU.

Leknutím se probudil a asi nevěděl co říct a pochválil mi můj ranní odér. Vstal a do pár minut mi přinesl snídani. Po koblize a džusu jsem se cítila tak nabitá energií, že jsem "vstala" z postele a štrádovala jsem si to ke sprše. na prázdné chodbě jsem stihla zakopnout o neexistující předmět a upadla jsem. On přiběhl a starostlivě se mě zeptal, zda jsem v pořádku, zvednul mě a s lehkostí odnesl do koupelny. Já jsem byla červená až na zadku a jen jsem zamumlala "Omlouvám se."

On: "Za co se omlouváš? To já můžu za ten kaviár."

Já: "Jsem nemožná."

On: "To se stane každému. Myslíš, že jsem nikdy nezvracel, nebo neupadl v té klaustofobní chodbě?"

Jen jsem se zasmála a snažila se vysvléct z těch odporných šatů, s čímž mi musel pomoct. Když jsem byla vysvlečená všimla jsem si kusu zaschlého zbytku kaviára přilepených na mých prsou. Rychle jsem se zvedla a zajela do sprchy, protože to bylo nechutné, ale on si prostě nedal říct a stejně rychle vlezl ke mě.

Objal mě ze zadu a já se snažila si nenápadně seškrábat zbytky jídla z poprsí. Otočil mě a vysadil na sebe. Něžně mě líbal na krku a já se upřímně nebránila. 

Napiš komentář ❤ Chtěla bych vás poprosit o podporu na INSTAGRAMU! Ráda bych dosáhla 1000K! Moc díky za podporu! -adela.velharticka

Pan X♦Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt