Já Šarlot.

12K 139 4
                                    

Ahoj,
jsem Šarlota. Zasažená zcela originální poruchou ovládající celý můj život. Sex ovládá vše - má rozhodnutí, životní cíle, partnery, školu, postavu, chování-no zkrátka vše.
Žiju ve velkoměstě pouze s mamkou,protože táta se odstěhoval a našel si vlastní novou rodinu. Má sbírka mužů, je jak sbírka motýlů a nějak mě to netrápí. Žiju, piju, kouřím, spím s muži. I přes to je můj život poklidný.
Na první pohled vypadám jako normální holka, která je ze slušné rodiny a kluka se nedotkla ani prstem, ale co je pod tlustou slupkou? Nebudu vás napínat. Je tam jedna shnilá mandarinka, která nechává vstupovat okolní banány. Jak jednoduché.
Občas přemýšlím, jak by byl život snažší bez mužů, či chlapců a jak bych bez nich žila jako normální introvert bez problémů a depek v posteli s horou kapesníčků, ale kam kdo co by pak bylo koření života?

Ahoj! Jsem ráda, že jsi dočetl až sem 😊 nezapomeň se juknout na další mé příběhy a taky na můj instagram - adela.velharticka .. kam přidávám vše o tom, kdy co a jak vyjde ☺

Pan X♦Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz