Sex N°1

8.8K 95 0
                                    

Jen jsem nahá bloudila chodbami a pokoji. Prošla jsem chodbu, která byla tapetovaná tmavě modrou barvou s béžovými doplňky. Pokojem lemovaný zlatou čárou obíhající celý pokoj s purpurovým podkladem, až jsem narazila na koupelnu. Bylo otevřeno a to mi ještě víc potvrdilo, že to co řekl, myslel jinak.
Vešla jsem do místnosti kde burácela voda o jeho tělo a podlahu. Kolem bylo vše do béžova až smetanová a sprcha byla prosklená, ale né jasně průhledná. Kapky stékahící po skle ještě více zabraňovaly k průhledu skrz.
Jen jsem se nadechla a vydechla a vykročila jsem střem hlav dál.
Sáhla jsem po malé kulaté klice ve stejné béžové barvě jako zbytek vybavení koupelny. V tu chvíli se otočil a já skrz těžce průhledné ohraničení sprchy viděla postavu, která měla ruce za hlavou a odhadovala jsem, že ma tázavý pohled. Srdce mi bylo jako o závod a hlavou se mi honilo hrozně myšlenek.
Udělala jsem dobře? Opravdu jsem se nemýlila a myslel to tak?
Kousek jsem otevřela a s nejistým obličejem se na něj koukla, jestli můj pohled bude sdílet. Na štěstí a k mému překvapení se se sebejistě usmál a nepatrně kývnul hlavou na pozvání k němu. Také jsem se usmála a vkročila jsem.
Následovala asi 5 vteřinová chvíle, ve které jsme stáli naproti sobě. Nazí a najednou tak zranitelní. V jedné následující pikosekundě jsme se začali líbat. Líbal mě tak něžně a ani neslintal. Chytil mě nejdříve za hlavu mezi konce tváře a začátkem uší. Následoval po mých klíčních kostek a na chvilku se zastavil nad prsy. Možná přemýšlel, jestli to opravdu chci. Já jsem rukama byla nejdříve za krkem a hrála jsi s krajem jeho vlasů. Po tom, co mi sjel rukama níže, jsem mu chtěla udělat prostor a tak jsem sjela níže nad zadek po jeho hladkých zádech. Po tom, co rukama sjel níže a níže zastavil se u pupíku a ve chvilce mě chytil za zadek a nadzvedl mě tak, až jsem vyjekla a přehodila jsem ruce zpět na krk.
V tu chvíli do mě vjel. Vjel do mě takovou vervou až jsem se lekla, že to zabolí, nezabolelo. Bylo to nádherné. Přirážel a voda stékající z vrchu na nás tomu dodala atmosféru.
Ve vášni a ve varu v jakém jsme byli nechal téct vodu a i se mnou na své hrudi a přišpendlenou jeho penisem k sobě vyrazil dveře od sprchy a šel všemi pokoji a chodbami, kterými jsem šla tam.
Dorazili jsme nejdříve do jakého si obýváku, který měl skleněnou zeď s výhledem na celé město. Koutkem oka jsem na okno koukla a on si toho všiml. Zřejmě vycítil, že jsem v tu chvíli ztratila pocit soukromí, ale jen se na mě kouk a usmál se a to mě přimělo zpátky se k němu obrátit a pokračovat.

Zanech komentář a sleduuj! IG- adela.velharticka❤❤

Pan X♦Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu